Huidtherapie

Cosmetique Totale Evert Doorn Fotografie-48

Huidtherapeuten

Onze huidtherapeuten helpen u graag verder met of zonder een doorverwijzing van uw huisarts, dermatoloog of specialist voor allerlei huidtherapie behandelingen zo als littekens, oedeem, acne, pigment, couperose, camouflage en steunkousen.

huidtherapeuten »

Cosmetique Totale Evert Doorn Fotografie-27

Huidtherapie vergoeding & prijzen

Behandelingen in het gelaat worden veelal vergoed door uw zorgverzekeraar. In onze prijslijst treft u een indicatie voor alle behandelingen. De huidtherapeute kan u tijdens een consult de defnitieve prijs vertellen. Prijzen zijn vanaf €25,-.

Klik hier voor meer informatie

Cosmetique Totale Evert Doorn Fotografie-43 (Kopie)

Huidtherapie behandelingen op locatie

De huidtherapeuten van Cosmetique Totale in u salon of praktijk?
Wilt u ook graag extra specialistische huidbehandelingen aanbieden aan uw klanten? dat kan! Onze speciaal opgeleide huidtherapeuten komen met medische lasers, de behandelingen bij u uitvoeren!
Vul ons contactformulier in of kijk voor meer informatie op de onderstaande link.

Klik hier voor meer informatie

Gespecialiseerd in Huidtherapie behandelingen

Huidtherapie behandelingen worden bij Cosmetique Totale uitgevoerd door de speciaal opgeleide, Kwaliteit geregistreerde Huidtherapeuten. Ze behandelen met de nieuwste medische apparaten om de zieke of beschadigde huid optimaal te kunnen behandelen.

Naast onze praktijken in Bussum en Alphen a/d Rijn, verzorgen we ook de behandelingen op nog 100 andere locaties in Nederland. Onze speciaal opgeleide Huidtherapeuten behandelen in dokterspraktijken, Huidtherapie praktijken en de betere schoonheidssalons.

HET BEROEP HUIDTHERAPIE

DE HUIDTHERAPEUT

Een huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid met als doel het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of een beperking als gevolg van een huidaandoening. Littekens, acne, overbeharing, pigment en couperose zijn voorbeelden van problemen waarmee de huidtherapeuten bij Cosmetique Totale u kunnen helpen. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). De opleidings- en deskundigheidseisen zijn daarom bij wet vastgelegd. Voor deze titel gaat een 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie aan vooraf.

GESCHIEDENIS

HuidtherapeutenHet beroep huidtherapie is een jong vakgebied. Het is ontstaan uit de samenwerking tussen een dermatoloog, plastisch chirurg en schoonheidsspecialist. Zij ontdekten dat wat ze samen over huidproblemen wisten, nieuwe mogelijkheden bood. De samenwerking resulteerde in een vierjarige opleiding op Hbo-niveau. Een huidtherapeut heeft een gedegen hoeveelheid theoretische kennis omtrent huid en huidproblematiek en praktische vaardigheden om diverse huidproblematiek te behandelen. Huidtherapie wordt sinds 1972 uitgeoefend.

KWALITEIT

De Hbo-opgeleide huidtherapeuten bij Cosmetique Totale zijn allemaal Kwaliteit-geregistreerd. De huidtherapeuten bij Cosmetique Totale zijn tevens lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Zij zijn gespecialiseerd in de medische ELOS en eMatrix techniek. Een behandel bij Cosmetique Totale wordt daarom ook veelal vergoed.

Huidtherapie behandelingen

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in de allernieuwste technieken. U kunt bij Cosmetique Totale terecht voor definitieve ontharing, couperose en pigmentbehandelingen, huidverjonging, fibromen, litteken- en acnebehandelingen.