Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Stralend de feestdagen in?

Profiteer van onze luxe 1-2-3 GLOW behandeling van €95 voor maar €49!

Heeft jouw huid het deze dagen ook wat zwaarder te verduren? Door het gure weer en de droge lucht in huis kunnen huidproblemen als acne, pigmentvlekken en fijne lijntjes en rimpels snel opkomen of verergeren. Maar jij wilt natuurlijk wel stralend de feestdagen in! Profiteer daarom nu van onze luxe 1-2-3 GLOW behandeling voor maar €49 i.p.v. €95!

1-2-3 GLOW feestdagen gezichtsbehandeling

De luxe 1-2-3 GLOW behandeling is een speciale peeling op basis van amandelzuur. De samenstelling van deze peeling zorgt ervoor dat je huid in topconditie raakt. Echt een moment voor jezelf met direct die natuurlijke glow als resultaat! Het grote voordeel van deze peeling is dat je direct resultaat ziet. Je huid hoeft niet te herstellen en na een ontspannen moment voor jezelf straal jij deze feestdagen als nooit tevoren!


1-2-3 GLOW – hoe werkt het?

Het principe is heel simpel. Tijdens de behandeling zorgt onze huidtherapeut ervoor dat jouw huid wordt gereinigd, daarna volgt de milde peeling en om jou echt volledig verzorgd naar huis te laten gaan wordt de behandeling afgesloten met een fijne, verzorgende crème. Je zult versteld staan van het verschil!

Wil jij na deze milde peeling nog iets meer voor jouw huid(probleem)? Ga dan voor een diepere peeling of een laserbehandeling. Vraag bij jouw huidtherapeut naar ons unieke 1-2-3 GLOW stappenplan!1-2-3 GLOW in het kort

 

Milde peeling – ideaal voor de feestdagen

 

Intensieve voeding en hydratatie

 

Gladder en fijner huidoppervlak

 

Direct resultaat – dus geen hersteltijd

 

Voor alle huidtypes

 

Voorkomt pigmentvlekken, acne en huidveroudering

 

Kies vandaag nog voor een moment voor jouzelf en boek nu jouw luxe 1-2-3 GLOW behandeling!

Plan direct een afspraak

Liever cadeau geven?

December is niet alleen de maand om jezelf te verwennen, maar ook hét moment om jouw vriend(in), moeder of zus extra te laten stralen. Bestel nu via onze webshop de 1-2-3 GLOW cadeaubon en wij pakken deze extra mooi in om cadeau te geven tijdens de feestdagen.