Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Overzicht laserbehandelingen bij Cosmetique Totale

Update 14 dec 2020: Wij zijn open!

Cosmetique Totale valt onder de medische contactberoepen die niet onder de nieuwe corona maatregelen vallen. Daarom is onze praktijk gewoon geopend en ben je van harte welkom! Wel verwachten wij van jou dat je alle voorzorgsmaatregelen in acht blijft nemen. Kom dus alleen naar je afspraak, draag een mondkapje en blijf thuis bij klachten.
 

definitief ontharen

Definitief ontharen

Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze HBO huidtherapeuten hebben zich gespecialiseerd in definitieve ontharing. Met de Elos methode, Diodelaser, IPL, Alexandrite laser en Nd: Yag laser hebben we de beste technieken in huis om elk huidtype en elke haarkleur effectief te behandelen. Dus ook voor het definitief ontharen van blond, grijs en vlassig haar en de donkere huid!

ontharen

huidverbetering

Huidverbetering: rimpels, acne, littekens, pigment, couperose

Onze huidtherapeuten geloven in het natuurlijk mooi maken van de huid, waarbij we vaak gebruik maken van combinatiebehandelingen. Ben je geïnteresseerd in algehele huidverbetering? De huidtherapeut stelt tijdens het intakegesprek een persoonlijk behandelplan met je op waarbij rekening wordt gehouden met je huidtype, wensen en de mogelijkheden. Naast anti-aging behandelingen voor rimpels en fijne lijntjes, behandelen wij ook de beschadigde huid zoals acne, littekens, pigment en couperose.

huidverbetering

laserbehandelingen

Tatoeage verwijderen

Wil jij veilig en snel van je tatoeage af? Onze huidtherapeuten werken met de nieuwste Picolaser om tatoeages te verwijderen. Met deze laser kunnen we alle kleuren tattoos effectief verwijderen. Met onze unieke nabehandeling (Focus Dots) zorgen we voor een sneller herstel en voorkomen we dat er littekens achterblijven.

Tatoeage verwijderen

vergoeding ontharen

Erkend door alle zorgverzekeraars

Vergoeding voor ontharen, acne en camouflage
Wil je weten hoeveel jouw zorgverzekeraar of andere zorgverzekeraars vergoeden voor ontharen, acne of camouflage behandelingen in 2020? Via de onderstaande link kun je zien waarop je recht hebt of wat andere zorgverzekeraars ook vergoeden. Cosmetique Totale is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland.

Lees verder