Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Acne behandelen doe je bij Cosmetique Totale

acne behandelenAcne is één van de meest voorkomende huidaandoeningen en komt niet alleen bij jongeren in de pubertijd voor.

Wellicht heb je zelf last van acne, maar durf je daar niet mee naar een specialist te gaan omdat je je schaamt. Dat is bij Cosmetique Totale echt niet nodig. Onze HBO geschoolde huidtherapeuten gaan graag met je aan de slag om je acne als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen!

In een ontspannen setting neemt onze huidtherapeut een aantal vragen met je door en analyseert vervolgens je huid. Aan de hand van dit eerste gratis consult wordt er een behandelplan opgesteld waardoor jij in mum van tijd van je acne af bent!

Wat kost Acne behandelen?

Acne behandelingen worden in de meeste gevallen door de zorgverzekeraar vergoed. Dit komt doordat wij met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO-geschoold en BIG geregistreerd) werken. Hierdoor hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Een acne behandeling wordt daarom in de meeste gevallen vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Wilt u ook een acne behandeling?

Maak een afspraak voor een gratis consult t.w.v. € 35,-
of bel ons centrale nummer 085 902 20 80