Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Acne behandelingen bij Cosmetique Totale

Bij Cosmetique Totale kunt u terecht voor behandeling van acne en acne littekens. Onze HBO-geschoolde en BIG-geristreerde huidtherapeuten zijn allen lid van het NVH (Nederlandse verenoging van Huidtherapeuten) en behandelen dagelijks acne en acne litteken-probleem gebieden. U kunt met al uw vragen over de behandeling bij hen terecht op het gratis en vrijblijvende consult. Bel voor het maken van een afspraak naar 0172-782419 of mail naar info@cosmetique-totale.nl.

Een overzicht van onze acne en acne litteken behandelingen treft u hieronder:

 

Lichte acne reiniging:

De huidtherapeut zal met behulp van een lichte peeling op basis van 2% melk -en salicylzuur uw huid reinigen. Dode huidcellen en onzuiverheden worden met de lichte acne-reiniging verwijderd. De huid zal minder opeenhopingen van talg krijgen, waardoor de acne aanzienlijk afneemt.

Mee-eters worden door de huidtherapeute verwijderd en indien mogelijk worden puistjes doorgeprikt en uitgedrukt. Eventueel kunnen in een later stadium de acne littekens behandeld worden.

 

Diepe acne reiniging:

De hyuidtherapeute zal met behulp van een zwaardere peeling op basis van

Met behulp van een medische peeling (bevat glycolzuur 50% en 70%) zullen dode huidcellen verwijderd worden, de celvernieuwing versnellen, grove poriën wat verkleinen, waardoor verstoppingen en ontstekingen van de huid worden voorkomen. Bacteriën die acne doen veroorzaken zullen worden gedood door deze krachtige peeling.

Vervolgens zullen mee-eters zeer gemakkelijk kunnen worden verwijderd en puistjes worden eventueel aangeprikt en uitgedrukt. U krijgt een gepast advies mee voor thuis.

 

Mega-peel:

Met behulp van microdermabrasie zullen dode huidcellen verwijderd worden en oppervlakkige littekentjes vervagen. Wanneer de acne met de hier bovenstaande behandeling minder actief is geworden, is de mega-peel een uitstekende manier om het verder onder controle te houden. De huid wordt met een straal van fijne kristallen goed gereinigd en vrijgehouden van overtollige dode huidcellen, die de huid doen verstoppen. Tevens is microdermabrasie een goede voorbereiding op de acne peeling, zodat deze nog beter in de huid kan worden opgenomen.

 

eMatrix, acne littekens

Wanneer u geen last meer heeft van een actieve acne, maar helaas nog wel de littekens ervan ziet, is er nu de perfecte behandeling om van deze littekens voorgoed af te zijn. De eMatrix maakt gebruik van gefractioneerde radiofrequente energie, om zo meer flexibiliteit in de huidlagen te creëren, de littekens te doen vervagen en de donkere verkleuringen van de littekens weer gelijk te maken aan uw eigen huidskleur. De methode is tevens uitermate geschikt om grove poriën goed aan te pakken en te verkleinen en uw tint egaler te maken. Ook kunt u de acné op uw rug laten behandelen.

Het positieve resultaat van een acne behandeling leidt er doorgaans toe dat de patiënt zich zekerder van zichzelf voelt. De huidtherapeut werkt ernaar toe dat de patiënt de acne zo snel mogelijk zelf kan verzorgen.

 

Interesse in een acne behandeling?

Voor acne behandelingen adviseren wij u een vrijblijvend intake gesprek met onze huidtherapeut in te plannen. Onze HBO- en BIG-geregistreerde huidtherapeute kan u dan alles vertellen over de meest geschikte acne behandeling en u voorzien van de noodzakelijke adviezen om acne de kop in te drukken.

Bel 0172 782419 of klik linksboven op de pagina voor een behandel locatie bij u in de buurt!