Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Behandeling voor acne littekens bij Cosmetique Totale

acne littekens behandelenAl een tijdje was ik op zoek naar een goede gezichtsbehandeling die mijn huidstructuur kon verbeteren. Ik heb wat acne littekentjes en vooral grove poriën in mijn gezicht, die ik graag minder zichtbaar zou willen hebben. Na veel zoeken op internet en rondvragen, kwam ik uiteindelijk uit bij een nieuwe behandelmogelijkheid met deeMatrix. Deze techniek was voornamelijk in Amerika erg bekend en in Nederland bleek dat Cosmetique Totale met deze apparatuur de meeste ervaring heeft.

Omdat ik op internet had gelezen dat normaal gesproken een laserbehandeling erg pijnlijk is, was is nogal zenuwachtig. De huidtherapeute die mij ontving bij Cosmetique Totale in Alphen a.d. Rijn kwam gelukkig erg geruststellend op mij over. Zij had een professionele houding en heeft alles duidelijk verteld wat mij te wachten zou staan en hoe de behandeling in z’n werk gaat.

Tijdens de behandeling met de eMatrix voelde ik hele kleine warme prikjes, wat uiteindelijk gewoon goed te verdragen was. Na de behandeling was mijn gezicht egaal rood, alsof ik het warm had of net buiten uit de kou vandaan kwam. Maar qua gevoel, ook na de behandeling, is het allemaal erg meegevallen.

Uiteindelijk heb ik nu 3 behandelingen ondergaan en ben ik dik tevreden. De littekentjes zijn zo goed als weg en mijn grove poriën, die ik eigenlijk nog het meest storend vond, zijn vele malen kleiner geworden. Het valt mensen uit mijn omgeving uit zichzelf op dat mijn huid er heel fris en gezond uitziet. Ik heb ook een mooie egale teint gekregen.

Ik vind dat de behandeling met de eMatrix reuze is meegevallen en qua resultaat vind ik het een aanrader voor iedereen die zich op een veilige manier wil laten behandelen in het gezicht, zonder chemische producten of cosmetische inspuitingen.

Meer informatie over deze acne litteken behandeling of over acne behandelingen