Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Acne littekens behandelen

Beste methode om acne littekens te verwijderen!

acne littekens behandelen

Na 3 behandelingen (Resultaten verschillen p.p)

Acne littekens zijn het gevolg van een hele heftige vorm van of soms ook wel lichte vorm van acne. Typerende acnelittekens zijn diepe putjes die vooral in het gezicht als cosmetisch storend worden ervaren. Deze littekens verdwijnen nooit helemaal uit zichzelf.

Acne littekens behandelingen

Voor wie geen last meer heeft van actieve acne, maar helaas nog wel de littekens ervan ziet, hebben wij een aantal mooie behandelingen die ervoor kunnen zorgen dat u voorgoed van deze littekens wordt verlost!

Peeling Acne littekens

Acne therapieAcne-littekens kunnen op verschillende manieren behandeld worden. Medische peelings zijn hier bijvoorbeeld zeer voor geschikt. Wij werken met verschillende soorten medische peelings voor het behandelen van acnelittekens. Onze huidtherapeut zal voor u kijken welke behandeling het meest geschikt is. Dit zal afhankelijk zijn van uw huidtype en het soort litteken.

Acne litteken behandeling | Fractora en eMatrix

Met de fractora en eMatrix is het mogelijk  om zowel de oppervlakkige rode en bruine vlekjes als de diepe acnelittekens te behandelen. De fractora en eMatrix werken op basis van radiofrequentie. Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Deze behandeling zorgt als het ware voor een hele nieuwe huidlaag. De behandeling wordt uitgevoerd om zo meer flexibiliteit in de huidlagen te creëren, zodat de littekens vervagen. Ook wordt het collageen in de huid gestimuleerd. De huid wordt weer zacht, glad en egaal. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur.

Acne littekens laseren | Nieuw met de Picolaser

Nieuw is om het acne litteken te laseren met de Picolaser. De Picolaser is een “picoseconde laser”, die korte laserpulsen in de huid schiet in slechts een triljoenste van een seconde. Dit gebeurd dus zo snel dat je huid en jijzelf niet doorhebt dat er hele kleine gaatjes diep in de huid worden geschoten. Daarom wordt deze behandeling nagenoeg als pijnloos ervaren. Omdat de gaatjes die in de huid worden gemaakt kleiner zijn dan bijvoorbeeld met de Fractora, is er nagenoeg geen downtime. Wel zijn er gemiddeld 2 behandelingen meer nodig voor het gewenste resultaat.

Met de picolaser is het ook mogelijk om alle kleuren tatoeages te verwijderen.

Acne littekens verwijderen ervaringen

Ervaringen acne littekens verwijderen

Onze ervaren huidtherapeuten kijken graag voor u welke behandeling het meest geschikt is voor u! Graag nodigen we u daarom uit voor een persoonlijk en vrijblijvend consult. Dan kan onze ervaren specialist, afhankelijk van uw huidtype en het soort litteken, de best mogelijke behandeling voor u adviseren.

Acne littekens verwijderen vergoed door zorgverzekeraars.

Acne littekens behandelen

Het verwijderen van acne en/of littekens in het gelaat kan door zorgverzekeraars worden vergoed. Wij zijn erkend door alle zorgverzekeraars, dus als u recht heeft op een vergoeding dan krijgt u de behandeling door uw zorgverzekeraars vergoed.

Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Bel dan ons centrale nummer 085-9022080 voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een gratis consult bij u in de buurt.  Ja, ik wil gebruik maken van een gratis consult bij de huidtherapeut