Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Acne littekens eMatrix

Acne en littekens verwijderen met de eMatrixAcne ematrix
Met de eMatrix zijn je acne littekens snel verleden tijd! Heeft u ook last van vervelende acne littekens? Bij Cosmetique Totale helpen wij u hier in korte tijd vanaf! Onze HBO-huidtherapeuten behandelen namelijk met behulp van de geavanceeerde eMatrix technologie.

eMatrix maakt op basis van gefractioneerde radiogolven minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht diep in de onderste huidlaag (de dermis) juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces creërt dan een nieuwe babyhuid van binnenuit. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid. Het litteken is na 2 behandelingen van 30 minuten al veel minder zichtbaar.

Naast acne littekens verwijderen is de ematrix ook geschikt voor het verwijderen van operatieve littekens, zowel rode littekens als witte littekens. Littekens van brandwonden kunnen we ook verminderen en/of verzachten.

  >> Ja, ik wil een gratis consult bij de huidtherapeute

Een consult
Voorafgaand aan een acne littekenbehandeling is er altijd een consultafspraak. De huidtherapeute vraagt naar uw wensen en verwachtingen. Op basis van de mogelijkheden krijgt u een eerlijk en realistisch advies. Tijdens het consult kan de huidtherapeut de acne littekens beoordelen. Vervolgens kan er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Extra informatie krijgt u op papier mee naar huis, zodat u het thuis rustig kunt nalezen. Cosmetique Totale streeft ernaar volledige, objectieve en eerlijke informatie te geven, zodat teleurstellingen worden voorkomen. Wij willen uw verwachtingen in het juiste perspectief plaatsen zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Tijdens het eerste consult wordt u geïnformeerd over:

– Mogelijkheden en beperkingen van  acne litteken behandelingen
– Contra-indicaties
– Te verwachten resultaten
– Instructies
– Behandelvoorstel
– Kosten/ vergoedingen

Daarnaast is er voor u alle gelegenheid vragen te stellen. Niet alleen tijdens het consult, maar ook als u weer thuis bent en bepaalde dingen vergeten bent te vragen. U kunt ons altijd bellen met uw vragen.

Hier vind u meer informatie over de eMatrix

acne littekens


Acne behandelingen

Acne littekens verwijderen