Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Acne littekens vergoeding

Acne littekens verwijderen wordt door zorgverzekeraars vergoed.

Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten, aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten), hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Het verwijderen van acne en littekens kan door zorgeverzekeraars worden vergoed.

Kijk zelf uw zorgverzekeringspolis na of dit ook voor u geldt. Of neem telefonisch contact op met uw contactpersoon bij uw zorgverzekeraar. U kunt aangeven dat u graag wilt weten wat de voorwaarden voor u zijn om de acne en/of littekenbehandelingen vergoed te krijgen als u wordt behandeld door een kwaliteit geregistreerde huidtherapeut die is aangesloten bij de NVH.

Een verwijsbrief van uw huisarts is niet meer noodzakelijk, de acne littekenbehandelingen worden bij Cosmetique Totale direct door uw zorgverzekeraar vergoed. Heeft u al een verwijzing voor  acne littekens? Dan kunt u ook bij Cosmetique Totale terecht.

Wist u dat verzekerde zorg bij Cosmetique Totale niet van uw eigen risico afgaat?!
In uw polis staat tot welk bedrag u een acne littekenbehandeling vergoed krijgt.

Na de behandeling bij de huidtherapeute krijgt u de factuur toegestuurd die u direct kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Geldt een acne litteken vergoeding ook voor u?
Wil u meer weten over vergoedingen voor het verwijderen van acne littekens, dan adviseren we een gratis consult in te plannen bij de huidtherapeut.  Zij kan u vertellen welke acne littekenbehandelingen hiervoor in aanmerking komen en welke het meest geschikt is voor uw acne- en/of litteken-probleem.

>> Ja, ik wil een gratis consult bij de huidtherapeute

Of bel 0172 782419

 

acne littekens vergoedingacne littekens vergoeding