Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Acne littekens verwijderen

Cosmetique Totale Evert Doorn Fotografie-31

Acne littekens behandeling

De huidtherapeut behandelt lichte tot ernstige acne. Met onze medisch behandelingen kunnen we verschillende soorten acne en acne littekens behandelen. Bij het eerste vrijblijvend consult wordt gekeken welke acne of acne littekens behandeling het beste is voor uw acne probleem.

Medische peeling

 

Cosmetique Totale Evert Doorn Fotografie-64 (Kopie)

eMatrix behandeling | Acne littekens

Met de nieuwe eMatrix-methode zijn uw acne littekens snel verleden tijd! Heeft u ook last van vervelende acne littekens? Onze huidtherapeuten helpen u hier in korte tijd vanaf! De eMatrix is geschikt voor zowel de blanke als de donkere huid.

Acne littekens eMatrix

 

Cosmetique Totale Evert Doorn Fotografie-41 (Kopie)

Acne behandeling | Wordt door zorgverzekeraars vergoed

Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten die zijn aangesloten bij de NVH, hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Veel behandelingen in het gelaat zullen dan ook worden vergoed.

Vergoeding acne littekens

 

Hoe voorkom je acne littekens?

Het vervelende van acne is dat in sommige gevallen de acne littekens duidelijk zichtbaar blijven. Een goede behandeling om acne aan te pakken is daarom belangrijk om acne littekens in de toekomst te voorkomen. Er zijn verschillende acne behandelingen en acne producten om uw acneprobleem aan te pakken.

Acne behoort door onze medische aanpak snel tot het verleden.

Met de medische peeling tegen acne worden oude huidcellen aan de oppervlakte verwijderd en worden grove poriën kleiner gemaakt. Afhankelijk van het aanwezige acne en uw huidtype zal onze huidtherapeute kiezen voor een lichtere of zwaardere peeling. Met de lichte peeling wordt uw huid op basis van 10% glycolzuur gereinigd. De zwaardere peelings zijn op basis van 50% of 70% glycolzuur.

Heeft u genoeg van uw acne?

Dan adviseren wij u een vrijblijvend intakegesprek met onze huidtherapeut in te plannen. Onze HBO- en Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeuten kan u dan alles vertellen over de meest geschikte acne-behandeling en u voorzien van de noodzakelijke adviezen om acne de kop in te drukken.

Advies tegen acne van onze huidtherapeut.

Acne litteken
‘Hoe verzorg ik mijn acne thuis?’ Met die vraag ben ik altijd blij, want het aanpakken van acne kun je als therapeut niet alleen. De thuisverzorging bepaalt mede het resultaat. Mijn cliënten hebben veel baat bij de Foamer 15 van Dermaceutic. Een intensieve reiniger met 10% glycolzuur, dat het lijmlaagje tussen de dode huidcellen op onze huid oplost. Poriën raken minder verstopt waardoor onzuiverheden afnemen en acne-littekens op hun beurt minder snel ontstaan. Een ideale voorbereiding op de diepere peelings die ik uitvoer in de praktijk en een effectief product zonder schadelijke stoffen om meer resultaat uit de behandelingen te halen. Dermaceutic Foamer 15

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.