Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Acne therapie

Acne therapieSchaam of stoor jij je voor de Acne?
Je hoeft er niet langer mee door te lopen. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale helpen je hier snel vanaf met de juiste acne therapie!

De huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het werken met de medische producten en peelinglijn van Dermaceutic. De formule van Dermaceutic ligt hem in het gebruik van fruitzuren om de gewenste resultaten op Acne te bewerkstelligen. Fruitzuren werken talgproductieremmend, ontstekingsremmend, bacteriedodend en huidverbeterend. De combinatie van producten voor thuis en acne behandelingen met medische peelings bij de huidtherapeute is de ideale combinatie om de huid snel en effectief te verbeteren.

Vanuit uw aanvullende verzekering heeft u recht op een vergoeding voor acne therapie. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn aangesloten en erkend bij alle zorgverzekeraars.

Wat houdt acne therapie precies in?

De huidtherapeute zal startten met het reinigen van het gebied waarna zij alle onzuiverheden zal verwijderen met behulp van een naaldje. Wanneer de huid volledig geledigd is zal zij de peeling aanbrengen. De peeling wordt aangebracht door middel van een kwast en zal enkele minuten als een masker moeten intrekken. De huid wordt schoongemaakt en afsluitend wordt een dagcrème aangebracht. De acnebehandeling in combinatie met de medische peeling kan ook prima uitgevoerd worden in de zomer. De eerste dagen na een behandeling wordt er wel gevraagd op enige oplettendheid met de zon.

Cosmetique Totale is gespecialiseerd in acne therapie en werkt uitsluitend met HBO geschoolde en BIG kwaliteit geregistreerde huidtherapeuten die werkzaam zijn op meer dan 170 locaties door het gehele land.

Wat zijn de kosten voor acne therapie?

puisten verwijderenAcne therapie is al mogelijk vanaf €45,- .  Interesse? We adviseren je om gebruik te maken van een gratis consult t.w.v. €25,-. De huidtherapeut zal jou acne probleem dan bekijken en je de best mogelijke acne therapie adviseren zodat je snel van je acne bent verlost.   Bel 085 9022080