Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Acne thuis behandelen

Acne thuis behandelenAls je last hebt van acne dan heb je een vette huid en zie je allemaal rode plekjes, puisten, ontstekingen en grove poriën op de huid. Acne komt vooral voor tijdens de puberteit. De voorkeursplaatsen van acne zijn gezicht, rug en borst. Als je je acne thuis niet goed verzorgt kan het diepe littekens achterlaten.

Hoe kom je aan acne?

Acne kan ontstaan door hormonen, bepaalde medicijnen of andere oorzaken. Je huid verandert en ineens wordt er meer talg aangemaakt, verdikt je huidlaag en ontstaan er ontstekingen. Dit is belangrijk om te weten omdat je dan snapt wat je thuis kunt doen om acne heel precies aan te pakken.

Wat is de beste behandeling voor acne?

Elke acne is verschillend en wat voor iemand heel goed werkt kan voor een ander juist niet werken. Maak daarom een afspraak voor een gratis consult bij onze huidtherapeut. Zij kan je precies vertellen welke acnebehandeling het meest geschikt is voor jouw type acne. Zo kun je bij een huidtherapeut terecht voor een diepe reiniging, laserbehandeling, medische peeling, acne litteken behandeling en de belangrijkste adviezen. Voorkom littekens!

Wat is de beste thuis behandeling voor acne?

Om ervoor te zorgen dat je nog sneller en beter resultaat krijgt, is het belangrijk dat je thuis meehelpt de acne aan te pakken. Dat doe je met een product dat alle aspecten van acne aanpakt. Zo breng je je huid weer in balans en ga je niet teveel aan je huid rommelen. Een doeltreffend product dat op alle aspecten van acne tegelijk werkt is de Foamer 15 van Dermaceutic.Dermaceutic online kopen

Foamer 15 Dermaceutic

De Foamer 15 van Dermaceutic is een unieke acne reiniger – ook wel professionele thuis peeling genoemd. Het bevat 15% glycolzuur. Dit wetenschappelijke bewezen ingrediënt is werkzaam op het verminderen van talg en optimaliseert de huidafschilfering. Verstoppingen en ontstekingen worden stap voor stap minder. Het ingrediënt enoloxone ondersteunt dit met het ontstekingsremmende effect. Glycerine en kokosolie hydrateren de huid. Er ontstaat weer een gezonde huid. Eindelijk raakt je huid weer terug in balans!

De “Foamer 15” thuis peeling is alleen te koop bij cosmetische artsen en huidtherapeuten. Je kunt dit product op zichzelf staand gebruiken of gebruik het voor nog beter resultaat in combinatie met een acnebehandeling bij de huidtherapeut. Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden de acne behandelingen door je zorgverzekeraar vergoed.Acne litteken thuis behandelen

Wil je meer informatie over medische acne behandelingen of wil je meer advies over “acne thuis behandelen“? Boek nu een gratis consult met een van onze huidtherapeuten op een locatie bij jou in de buurt!