Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

After Summer Treatment

Een natuurlijke glow én tijd voor jezelf? Verwen jezelf dan nu met onze After Summer Treatment: een uitgebreide glamourbehandeling voor je gezicht, handen en/of decolleté. Vanaf 79 euro geniet jij al van die natuurlijke glow! 

In de zomer heeft je huid het ongemerkt vaak zwaar te verduren. Je kent het wel; je geniet van het zonnetje op een terras of in de eigen tuin. Je gezicht en decolleté smeer je wel goed in, maar je handen vergeet je daarbij vaak. En dat terwijl direct zonlicht juist zorgt voor huidveroudering en pigmentvlekjes. Hoogste tijd dus om jouw huid een heerlijke oppepper te geven met onze After Summer Treatment!

Wat houdt onze After Summer Treatment in?

De After Summer Treatment is een uitgebreide behandeling voor je gezicht, handen en/of decolleté. Tijdens deze luxe behandeling geeft onze huidtherapeut een lichte laserbehandeling, gevolgd door een peeling, speciaal samengesteld om de huid een natuurlijke glow te geven. De laserbehandeling zorgt ervoor dat pigment- en ouderdomsvlekken, vaatjes en lichte rimpels zichtbaar sterk verminderen. De vitaminen in de peeling zorgen er vervolgens voor dat je huid in topconditie raakt. Echt een moment voor jezelf met direct die natuurlijke glow als resultaat!

After Summer Treatment Cosmetique Totale

De laserbehandeling – huidverbetering van binnenuit 

Met de laser pakken we de huid van binnenuit aan. De laser stimuleert de dieper gelegen huidlagen, waardoor het collageen en elastine wakker gemaakt worden. De huid krijgt hierdoor als het ware een signaal dat hij zichzelf moet vernieuwen. Bij dit vernieuwen ruimt hij alles op wat hij tegenkomt, bijvoorbeeld pigment, vaatjes en grove poriën.

De peeling – voor een stralende huid!

Na de laserbehandeling geven we de buitenkant van de huid een extra boost met een peeling. Het fijne aan de After Summer Treatment is dat je huid niet gaat schilferen of vervellen. Je huid straalt na de behandeling en jouw natuurlijke glow is direct zichtbaar. Tijd om te genieten van de nazomer!

Je boekt jouw After Summer Treatment nu al vanaf 79 euro! Stel zelf jouw After Summer Treatment samen:

Prijzen After Summer Treatment
Van
Voor
Handruggen
€ 145,00
€ 79,00
Hele gezicht
€ 250,00
€ 195,00
Hals
€ 170,00
€ 140,00
Decolleté
€ 250,00
€ 195,00
Decolleté en hals
€ 330,00
€ 275,00
Gelaat en hals
€ 320,00
€ 275,00
Gelaat en handen
€ 275,00
€ 249,00
Gelaat, hals en decolleté
€ 370,00
€ 299,00
Gelaat, hals, decolleté en handen
€ 420,00
€ 349,00

Ja, ik maak graag een afspraak voor een After Summer Treatment