Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Alexandrite laser 755 nm

alexandrite laser 755De specialist in ontharen voor de lichte huid
Heeft u last van overbeharing en een lichte huid? Dan is een ontharingsbehandeling met de Alexandrite laser echt iets voor u! Door de kortere golflengte (755 nm) verwijdert de Alexandrite laser niet alleen de donkere haren, maar het verwijdert ook effectief de fijne en licht gepigmenteerde haren. Door zijn kracht is haar vermindering al direct na elke behandeling zichtbaar.

Kiezen tussen de Alexandrite laser of de Diode laser?

Dat is niet meer nodig! Hightech ontwikkelaars op het gebied van definitief ontharen hebben het voor elkaar gekregen om de krachtige Alexandrite laser te integreren in de “gouden standaard” Diode laser. De diolaze XL is goed nieuws voor mensen met ongewenste haargroei op een lichte huid! Deze ingenieuze 2-in-1 laser, pakt in dezelfde behandeling zowel dunne, grove, licht gepigmenteerde als donkere haren aan. Snel, veilig en effectief.

Waarom een Diode en Alexandrite laser in één?

Hoe beter een laser behandeling is afgestemd op uw persoonlijke huidtype en haarsoort, hoe veiliger en effectiever de behandeling. De Diolaze XL combineert een Diode laser (810 nm) met een Alexandrite laser (755 nm). U krijgt als het ware 2 laser behandelingen in 1. Het succes achter de combinatie van deze twee golflengtes is het veelomvattende effect. Terwijl de “gouden standaard” Diode techniek vooral effectief is op stugge, dikke en donkere haren, zet de Alexandrite laser extra kracht in op fijne en licht gepigmenteerde rode en blonde haren. Per sessie worden zo alle verschillende haar soorten in 1 keer aangepakt.

Werkwijze en de Diolaze XL laser behandeling

Diolaze bovenlip laserontharenAls u bij de huidtherapeut komt, krijgt u eerst een grondige huidanalyse. Ze kijkt of u in aanmerking komt voor de Alexandriet laser of dat juist een andere laser beter bij u past zoals de Nd:YAG laser of Diode laser van Elos. In een gratis consult worden al uw vragen besproken en krijgt u een persoonlijk behandelplan zodat u weet wat u kan verwachten.
Tijdens de behandeling wordt uw huid gereinigd en krijgt de huid een laagje verkoelende gel. Op deze gel worden lichtpulsen gegeven in twee verschillende golflengtes (Diode 810 nm en Alexandrite 755 nm). De haren absorberen deze energie. Deze energie zet zich specifiek in de haartjes om in warmte, waardoor de haren worden vernietigd.  De huid daarom heen blijft juist volledig intact! Na elke behandeling zal er al snel resultaat zichtbaar zijn.

Veiligheid en kwaliteit van de Alexandriet laser

De Alexandrite laser is samen met de Diode laser en Nd:YAG-laser het meest onderzocht in de literatuur op veiligheid en effectiviteit. Laserontharing met de Alexandriet is alleen geschikt voor de lichtere huidskleuren. Voor het definitief ontharen op een donkere huid adviseren we de Elos of Nd:YAG-laser. De huid mag voor de behandeling niet zongebruind zijn om vervelende huidreacties te voorkomen. In het intakegesprek vragen wij u naar andere contra-indicaties zoals bepaalde medicatie of huidklachten. Een Alexandrite laserbehandeling wordt bij ons dan ook alleen uitgevoerd door kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het resultaat is afhankelijk van de soort haren en mate van overbeharing. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig. De behandelingen vinden plaats om de 6 weken. Na elke behandeling ziet u een vermindering in het aantal haartjes.

Wat zijn de kosten van een behandeling met de Alexandriet laser?

Een Alexandrite laser behandeling kan op lichaam en gezicht en is al mogelijk vanaf 45 euro per behandeling. Indien u hiervoor verzekerd bent, heeft u ook recht op een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Alleen ontharingsbehandelingen in het gelaat worden door zorgverzekeraars vergoed. Onze huidtherapeut kan u hier meer over vertellen of voor u uitzoeken op hoeveel vergoeding u recht heeft.

Wilt u een gratis consult?

Alexandrite laserontharing

Wilt u een Alexandrite laser behandeling of wilt u weten wat voor u de beste laser behandeling is? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek voor een gerichte huidanalyse en een persoonlijk behandelplan. Bel naar 085 902 20 80