Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Algemeen

1,5 jaar Cosmetique Totale Assen


1,5 jaar Cosmetique Totale Assen – professioneel, gepassioneerd en laagdrempelig

Door Manon, huidtherapeut bij Cosmetique Totale Assen

Het is alweer 1,5 jaar geleden dat wij onze deuren openden in winkelcentrum Kloosterveste in Assen. Voor mijn collega’s en mij was het belangrijk om met persoonlijke aandacht en verbinding onze klanten te helpen om de beste versie van zichzelf te zijn. En vanaf dag één hebben wij gemerkt dat wij hier in het Noorden voorzien in een behoefte. Ik vind het dan ook heel tof om te bedenken hoeveel klanten wij in die afgelopen 1,5 jaar al hebben kunnen helpen bij het behandelen van hun huid (probleem). Nu is dan ook een mooi moment om een aantal van onze behandelingen nog eens uit te lichten.

Manon’s favorites

Bij Cosmetique Totale bieden we dus een compleet aanbod van behandelingen gericht op (huid)verbetering van gezicht en lichaam, waaronder lasertherapie, medische peelings, coagulatie therapie en sinds kort dus ook Evolve Body Contouring – de revolutionaire methode waarmee je in één sessie direct alles aanpakt om jouw figuur te verbeteren. Er is heel veel mogelijk en we vertellen je er natuurlijk graag meer over op onze vestiging , maar hierbij alvast een aantal van mijn favoriete behandelingen.

Cosmetique Totale Assen huidtherapeut

Een glad en zacht huidje met de LaseMD

Hoewel we verschillende behandelingen bieden op het gebied van huidverbetering, is de behandeling met de LaseMD wel één van mijn favorieten. Deze unieke laser maakt kleine gaatjes in je huid, waardoor deze zelf aan het werk gaat om nieuw collageen aan te maken. Door deze behandeling verfijnen je poriën, verbetert de kleur van je huid en verminderen pigmentvlekken en lichte roodheid. Het grote voordeel is dat het een zeer diepe behandeling is, terwijl je bijna geen hersteltijd hebt. Deze behandeling kunnen we dus ook prima in de (na)zomer uitvoeren!

Uitgebreide huidanalyse – foto’s zoals jij ze nog niet eerder zag!

Ieder huidtype is natuurlijk anders. Om jou de beste behandeling te kunnen geven, maken wij tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek daarom altijd eerst een uitgebreide analyse van de huid. Dit doen wij met de Observ520 Huidscan, waarmee we een nog completer beeld krijgen van de diepere lagen van jouw huid. Wellicht heb jij al kennis gemaakt met deze huidscan? Aan de hand van deze foto’s kunnen we ook tussendoor goed zien wat de resultaten zijn van jouw behandeling. Heb jij nog geen uitgebreide analyse gehad, maar wil je wel weten wat de conditie van jouw huid is, vraag hier dan zeker naar bij je eerstvolgende bezoek aan Cosmetique Totale!

Spijt van je tatoeage – wat nu?

Wist je dat je ook bij ons ook terecht kunt voor het veilig en efficiënt verwijderen van een tatoeage? Misschien heb jij wel spijt van je tatoeage of vind je hem niet meer zo mooi als toen hij net was gezet. Gelukkig hoeft dat geen probleem meer te zijn, want met de Picoplus laser is jouw tatoeage zo verleden tijd! De Picoplus laser werkt krachtiger dan andere lasers, waardoor wij sneller en gerichter tattoo’s kunnen verwijderen, zelfs gekleurde tatoeages. En doordat wij de huid tijdens de behandeling koelen met de Zimmer is de behandeling niet alleen minder pijnlijk, maar is de kans op complicaties ook veel kleiner.

Tattoo verwijderen Assen

Zonnige Zomer Weken

De zomervakantie is voor de meesten van ons voorbij en dat geldt ook bijna voor onze Zonnige Zomer Weken. Deze zomer hebben wij een aantal behandelingen geselecteerd om op een voordelige manier kennis te maken met Cosmetique Totale. Zo kun je je oksels en bikinlijn definitief laten ontharen voor een speciale actieprijs, krijg je korting op het verwijderen van je tatoeage én hebben wij een speciale bring a friend actie. Deze acties zijn nog t/m 15 september geldig, check dus snel onze website voor meer informatie!

Ja, ik wil graag een afspraak maken in Assen!

Terug naar overzicht