Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Beauty arrangement van NuBo

Het celebrity-merk NuBo is ontstaan in het beroemde Engelse warenhuis Harrods en heeft sindsdien ook eigen spa’s. Hier zijn niet alleen de exclusieve producten van NuBo te verkrijgen, maar er worden ook Haute Couture Skin Care treatments gegeven.

Na de VIP Diamond Treatment van 60 minuten zul je je niet alleen als herboren voelen, je ziet er ook zo uit! De huidverzorging van NuBo beschermt en optimaliseert de levenscyclus van de huidcellen. Het biomimetische complex helpt de huid er jong uitzien en stimuleert tegelijkertijd de aanmaak van proteïnen die het verouderingsproces tegengaan. De huidcellen revitaliseren door schadelijke vrije radicalen om te zetten in essentieel zuurstof.

Wat houdt de VIP Diamond treatment in?

1. Welkom

Bij binnenkomst in een van de NuBo Spa’s word je welkom geheten en worden je wensen doorgenomen. Eventueel aanwezige make-up wordt verwijderd. Indien gewenst worden je wenkbrauwen zorgvuldig geëpileerd.

2.Gezichtsmassage

Je krijgt een heerlijke gezichtsmassage met NuBo Bien Être Serum. Dit zorgt ervoor dat alle stress uit je lichaam wegvloeit. Daarna volgt de gezichtsreiniging met NuBo Cell Dynamic Velvet Cleansing Cream en zal de huidspecialiste een huidanalyse maken.

3.Exfoliëren van de huid

Je huid wordt behandeld met NuBo Diamond Peel & Reveal en NuBo Peel & Reveal Activator. Dit wordt exfoliëren genoemd. Exfoliëren is een natuurlijk proces, waarbij het lichaam oude, beschadigde en vervuilde huidcellen afstoot en deze vervangt door verse, jonge cellen.

4.Reiniging en massage

De huid wordt nogmaals gereinigd met NuBo Cell Dynamic Velvet Cleansing Cream. Gevolgd door een hydraterende massage van ongeveer 15 minuten. De huid wordt gevoed met het NuBo Bien Être Serum, welke door de massage de kans krijgt goed in te trekken. Niet alleen het gezicht, maar ook de hals, de schouders en het decolleté komen in deze fase aan bod.

5.Masker

Rondom de ogen wordt het Nubo Lifting Eye Serum aangebracht en op de rest van het gezicht NuBo White Diamond Ice Glow Mask. Door dit heerlijke masker wordt de huid buitengewoon goed gevoed en krijgt deze een ware oppepper!

6.De finishing touch!

In de laatste fase wordt er zachtjes NuBo Cell Dynamic Eye Focus Cream rondom de ogen gemasseerd. En als finishing touch wordt je huid verwend met Nubo Cell Dynamic Day Performance SPF 20, NuBo Cell Dynamic The Essence, NuBo The Voile en NuBo Instant Lip Perfection Spf 15.

Gedurende de gehele behandeling krijg je uitleg over de fase die wordt doorlopen en er wordt uitgebreid ingegaan op de werking van de producten die worden aangebracht.

De producten van NuBo zorgen ervoor dat de huid op geheel natuurlijke wijze een mini-facelift krijgt. NuBo werkt uitsluitend met eerlijke producten. Dit houdt in dat er niet op dieren wordt getest en dat de ingrediënten vrij zijn van parabenen, irriterende petrochemische stoffen, sls en synthetische geur- en kleurstoffen.

‘NuBo treatments, een geweldige ervaring en pure verwennerij voor de huid.’

Meer informatie over NuBo lees je op: www.nubobeauty.nl

NuBo VIP Diamond Treatment treatment, 60 minuten , €135,-