Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Beautybehandelingen | Cosmetique Totale

logo16 juni 2011 Alphen aan de Rijn – Ondernemer Fabian Otto heeft met zijn huidinstituut Cosmetique Totale een waar gat in de markt gevonden. Het bedrijf levert hoogwaardige beauty behandelingen op bestelling bij de grotere beautysalons in Nederland.  Het gaat zo goed dat de HBO en Kwaliteit geregistreerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale op 60 locaties in Nederland behandelingen uitvoeren.

Waar veel bedrijven door de recessie in de problemen kwamen, kon Cosmetique Totale juist een groeiende klantenkring tegemoet zien. Volgens Fabian Otto komt dat omdat veel beautysalons niet meer in staat zijn om de hoge kosten voor hoogwaardige apparatuur op te brengen. De apparatuur heeft vaak een prijskaart van € 35.000 per machine.  Bovendien lopen de personeelskosten voor de beauty salons op omdat er gespecialiseerd en  goed opgeleide huidtherapeuten ingezet dienen te worden.

Voor veel beautysalons is de dienstverlening van Cosmetique Totale dan ook een verademing. “Beautysalons plannen klanten in op een bepaald dagdeel voor de permanente haarreductie -en huidverbeteringsbehandelingen en wij komen vervolgens langs met onze apparatuur en huidtherapeuten. De beautysalon ontvangt een royaal percentage over de omzet en kan bovendien meeprofiteren van onze landelijke communicatie activiteiten.  Daarnaast zijn de beautysalons door onze partnership ook in staat om op doktervoorschrift te werken. Voor beide partijen onstaat er zo een win-win situatie.”, aldus Fabian otto van Cosmetique Totale.

De merken, die Cosmetique Totale voert zijn de ELOS behandeling en de eMatrix behandeling. Beide behandelingen zijn de nieuwe generatie in beauty behandelingen en maken niet alleen gebruik van licht, maar ook van een radiofrequente energie (RF). De behandelingen zijn  daardoor veel minder gevoelig en effectiever dan traditionele laser methoden. Bovendien kunnen met deze methoden wel alle huid en haar typen behandeld worden.

Over Cosmetique Totale

Cosmetique Totale  heeft 60 vestigingen in Nederland en werkt met HBO opgeleide Huidtherapeuten. Deze huid therapeuten hebben een Kwaliteitsregistratie en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie (NVH). Voor meer informatie kunt u terecht op:  of www.ergoeduitzienmag.nl