Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Kalknagels behandelen | Cosmetique Totale

Untitled-2

Kalknagels: om moedeloos van te worden. Terwijl ze de gezondheid niet schaden, kunt u mentaal echter veel last van deze schimmel ondervinden. Vooral ’s zomers, als de tijd van open schoenen en slippertjes weer aanbreekt. Heeft u al van alles geprobeerd en lijkt niets te helpen? Dan is het tijd om uw kalknagels te laten behandelen. Cosmetique Totale staat u graag bij in de strijd tegen schimmelnagels. Wist u bijvoorbeeld al dat IPL- en laserbehandelingen goed helpen tegen kalknagels?

Cosmetique Totale maakt tijdens het behandelen van kalknagels gebruik van een nieuwe ontwikkeling binnen de verschillende lasertechnologieën die hun HBO-geschoolde therapeuten eigen hebben gemaakt: Elos. Het unieke aan de Elos methode is dat er, naast IPL, een tweede energiebron is toegevoegd. Naast lichtenergie (IPL) wordt namelijk ook radiofrequente energie toegepast. Deze energie zal de kalknagel tijdens het behandelen flink aanpakken; door deze energie heeft de schimmel geen kans zich te ontwikkelen.

Er zijn slechts een tot vier kalknagelbehandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Tijdens het behandelen van uw kalknagels met Elos kunnen de lichtflitsen aanvoelen als kleine prikjes. De kalknagel wordt dan vernietigd. Om kruisbesmetting te voorkomen, adviseren wij u om eenmaal daags de bijbehorende anti-schimmelcrème op uw tenen te smeren. Het kost tijd om kalknagels aan te pakken, maar de schimmel zal uiteindelijk geleidelijk vervagen. Na ongeveer zes maanden zal er weer een gezonde, fris uitziende nagel zichtbaar zijn. Als je die vervelende en vooral lelijke kalknagels laat behandelen, zijn ze gauw verleden tijd.

Dus wilt u over een tijdje zonder gêne die prachtige open schoenen weer aan? Bent u het zat om uw kalknagels te verstoppen? Neem dan contact op met Cosmetique Totale en maak een afspraak om uw kalknagels te laten behandelen. Een behandeling, inclusief crème, bedraagt slechts 95 euro.

Wilt u meer informatie over het behandelen van uw kalknagels of heeft u interesse in een gratis consult, bel 0172-782419 of klik boven in de rechterkolom op contact.