Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Behandeling littekens eMatrix

acne littekens behandelingDe eMatrix is de nieuwste en inmiddels meest bekende techniek om acne littekens, operatie littekens, striae, snijwondlittekens en brandwond littekens te verwijderen. Naast het verbeteren van littekens vermindert de eMatrix ook rimpels en lijntjes. Met deze unieke methode wordt er diep in de huid minuscule gaatjes gemaakt. Deze gaatjes vullen zich op met nieuw huidweefsel. Ook zal het collageen in de huid geprikkeld worden en een boost krijgen. Dit proces resulteert in een mooie, gladde en egale huidlaag. Putjes en deukjes worden opgevuld, pigmentvlekken vervagen, grove poriën verfijnen en de huid oogt frisser en jonger. De eMatrix is geschikt voor elk huidtype en voor elk soort litteken. Wilt u weten in hoeverre u in aanmerking komt voor een eMatrix behandeling? Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Littekens behandelen Medische Peelings

De medische peelings van Dermaceutic mogen alleen uitgevoerd worden door cosmetisch artsen, dermatologen en huidtherapeuten. Deze medische peelings zijn gericht op het vernieuwen van de huidlaag. Bepaalde zuren of een combinatie hiervan verweken het bovenste huidlaagje waardoor er een gecontroleerde vervelling ontstaat. De mate van vervelling wordt vooraf door de huidtherapeut bepaald in overleg met u. Een medische peeling is geschikt voor elk huidtype en kan zelfs gecombineerd worden met een eMatrix behandeling. Na elke medische peeling verbetert de huid. Rode vlekjes vervagen, de huid wordt egaler en de structuur verbetert. Grove poriën vlakken af en de huid voelt zachter. Irritatieplekjes en acne verminderen.behandeling littekens

Behandelingen worden altijd uitgevoerd door HBO-geschoolde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten, gespecialiseerd in en ervaren met Elos en eMatrix laserbehandelingen, erkend door alle zorgverzekeraars waardoor laserbehandelingen worden vergoed.

Interesse in een littekenbehandeling?

Benieuwd naar welke behandeling voor u het meest geschikt is? Neem dan contact op voor het maken van een gratis en vrijblijvend intakegesprek de huidtherapeut op een locatie bij u in de buurt!

Tel 0172 782419
Contactformulier