Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Tattoo verwijderen

Tegenwoordig is een tattoo verwijderen even populair als een tatoeage zetten.  Vaak is het niet helemaal uitgepakt zoals je zou willen, misschien is het de naam van je ex of past de tatoeage niet meer bij jou. Allemaal oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat jij jouw tattoo zou willen verwijderen. Heb jij ook spijt van een tattoo? Bij Cosmetique Totale helpen wij jou graag met het weglaseren van de ongewenste tattoo!

 

 

tattoo verwijderen

Tattoo laten verwijderen

Tattoo verwijderen? De huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn zeer ervaren in het verwijderen van tatoeages. Voor het verwijderen van tatoeages maken wij gebruik van de beste laser op het gebied van tatoeage verwijderen: de Picolaser. Het gewenste resultaat kan vaak in enkele behandelingen worden behaald. Veel van onze klanten zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Ben je benieuwd naar de ervaring tattoo verwijderen van onze klanten? Lees dan ook deze blog.

 

tattoo verwijderen resultaat

Tattoo weglaseren

Bij het tattoo weglaseren maken wij gebruik van de Pico laser. Onze huidtherapeuten kiezen voor de Pico laser omdat het het veiligste, snelste en beste eindresultaat geeft. Doordat onze ervaren huidtherapeuten precies weten hoe ze het best de laser kunnen gebruiken, behalen zij dagelijks de mooiste resultaten. Het ideale eindresultaat is natuurlijk zonder littekens en kleurverschil in de huid. Vaak is dit resultaat te bereiken met gemiddeld 6 tot 10 behandelingen.

Behandeling tattoo weg laten laseren

Hieronder beschrijven we het proces waar je doorheen gaat bij het laten weglaseren van je tattoos.

Stap 1: een gratis consult

Bij het laseren van tatoeages gaan onze huidtherapeuten zorgvuldig aan de slag. Als eerst vindt er een gratis consult plaats waarbij de huidtherapeut zal beoordelen hoe de huid behandeld zal worden. Ook zal de huidtherapeut uitleg geven over de behandeling en wat je kunt verwachten. De tatoeage wordt opgemeten om zo de definitieve prijs te bepalen.

grote tattoo verwijderenStap 2: de behandeling

De tweede stap is de behandeling. Bij de eerste afspraak zal de huid goed schoongemaakt worden en vervolgens zal er door de huidtherapeut behandeld worden met de Picolaser. Een behandeling duurt gemiddeld een halfuur (afhankelijk van het formaat). Na de laserbehandeling vindt er nog een nabehandeling plaats. Dit doen we met het Focus Dots handstuk. Hiermee maken we minuscule gaatjes in de huid waardoor de huid sneller herstelt en er geen kans is op littekenvorming. Na de behandeling zal de huidtherapeut de tatoeage afplakken zodat deze sneller kan herstellen.

Stap 3: het geneesproces en vervolgbehandelingen

Na elke behandeling heeft de tatoeage 8 tot 12 weken nodig om te genezen. De eerste week van het geneesproces zal de tatoeage afgeplakt blijven. Na de eerste week na de behandeling zul je al duidelijk verschil merken in de tattoo. Vaak ga je een traject in van ongeveer 3 tot 6 behandelingen tot dat de tattoo helemaal is verwijderd.

Geïnteresseerd in het verwijderen van een tatoeage? Maak snel een afspraak voor een gratis consult via de site of bel naar 085 902 20 80. Maak een afspraak bij een van onze  Cosmetique Totale hoofdlocaties:

 

Meer weten over tatoeages weg laseren? Check dit filmpje!