Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Behandeling tegen acne bij Cosmetique Totale

Acne littekens2Haarlem, 20 juli 2010 – Supersterren worden niet alleen afgerekend op hun prestaties maar vaker nog op hun looks. In de reclames lijkt de superster een prachtige jonge huid hebben, maar in werkelijkheid is vaak het tegenovergestelde waar. Voor sommigen zal het wellicht als een shock overkomen om te horen dat hun idool met acne problemen kampt. De littekens , die door  acne ontstaan, worden tegenwoordig steeds vaker behandeld met de eMatrix.

Eén van de meest bekende voorbeelden van mensen met acne problemen is Britney Spears, dat was veelvuldig te zien op foto´s in haar zwaardere periode. Meer geliefde supersterren met acneproblemen en de daarbij gepaard gaande littekens zijn bijvoorbeeld Cameron Diaz en Brad Pitt. De oogverblindende glimlach van Cameron Diaz kan op foto´s met hoge resolutie soms maar moeilijk de littekens uit haar jeugd verbloemen.

Iemand waar bijna niemand het van verwacht is Brad Pitt. Hij is een van de meest hotte en geliefde supersterren met een oogverblindend uiterlijk. Net als bij Cameron Diaz zijn de plekken en littekens van acne uit zijn jongere jaren duidelijk zichtbaar. Andere sterren, die worstelen met acne-littekens  zijn bijvoorbeeld Elizabeth Hurley, Ray Liotta en Bill Muray.

Het is daarom niet verwonderlijk dat veel supersterren zich tegenwoordig laten behandelen met de eMatrix. De eMatrix maakt enerzijds diep in de huid nieuwe huidcellen aan en anderzijds wordt de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid. Het litteken is na 2 behandelingen van 30 minuten al veel minder zichtbaar. Desondanks kan er ‘s ochtends een behandeling gedaan worden en ’s avonds mag er al weer  make-up op. Ideaal dus voor celebrities, die vaak dezelfde dag nog mooi voor de dag willen komen.

De E-Matrix maakt, in tegenstelling tot andere methoden (laser/licht), alleen gebruik van radio frequente energie (RF).  De oppervlakte van de huid wordt daardoor niet beschadigd.  Zonnen voor of na de behandeling is geen probleem meer en bovendien behoren vervelende herstelperiodes tot de verleden tijd. Voor het eerst kan ook de donkere huid behandeld worden.

Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten uit voor alle huidtypen. Vooraanstaande dermatologen en esthetische artsen spreken lovend over de eMatrix. Door al zijn unieke eigenschappen wordt het innovatieve apparaat ook wel “de medische doorbraak” op het gebied van huidverbetering en huidverstrakking genoemd. Het is niet voor niets dat shows als Oprah Winfrey, Dr. Phill en The Doctors en vele andere tv programma´s al aandacht hebben besteed aan de eMatrix.