Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Blonde haren laseren

Voorheen konden blonde, grijze en lichte haren alleen definitief onthaard worden door middel van elektrische blonde haren laserenepilatie. Dit was een tijdrovende, risicovolle en pijnlijke methode. Voor het uiteindelijke resultaat was men jarenlang onder behandeling.

Helaas kwamen deze vormen van overbeharing destijds niet in aanmerking voor de doeltreffende en permanente IPL en laser behandelingen, omdat deze technieken uitsluitend werken op donker gepigmenteerde haren.

Nu hebben we de nieuwe medische Elos laser. Deze techniek is zo verfijnd dat lichte, blonde en grijze haren effectief en op een veel huidvriendelijkere manier permanent behandeld kunnen worden. De Elos laser is een succesvolle techniek waarbij lichtgekleurde, blonde en grijze haren effectief en definitief vernietigd kunnen worden. De nieuwste Elos methode combineert (diode) laser met doelgerichte radiofrequentie. Door de combinatie van deze twee technieken kunnen ook de blonde en grijze vormen van overbeharing aangepakt worden. De Elos methode heeft zich de laatste jaren na meerdere succesvolle klinische onderzoeken ook effectief bewezen in de praktijk. De Elos laser is vandaag de dag een must voor elk gerenommeerd laserinstituut.

Omdat niet alle specialisten beschikken over de apparatuur en/of de kennis over deze innovatieve lasers, krijgen mensen met blonde of grijze haren jammer genoeg vaak een afwijzing op hun hulpvraag te horen. Gelukkig zijn er ook medisch specialisten, huidtherapeuten en ontharingssalons die wel bekend zijn met de nieuwe Elos methode. Zij verwijzen hun cliënten – die op dat moment vastlopen – graag door naar huidtherapeuten die met deze Elos methode werken.

Inmiddels wordt de Elos methode op meer dan 150 locaties door heel Nederland met succes uitgevoerd door BIG- en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten. De Elos ontharingsbehandelingen in het gelaat worden daarom door de zorgverzekeraars vergoed.

Interesse in het veilig en effectief ontharen van blonde of grijze haren?

Maak een afspraak voor een gratis consult bij één van onze BIG- en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten op een locatie bij u in de buurt. U kunt tevens, 6 dagen per week, al uw vragen stellen aan onze specialisten op de chat op www.cosmetique-totale.nl
Tel 0172 782419