Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Huidverbetering

Botox en fillers nu ook bij Cosmetique Totale


Botox en fillers nu ook bij Cosmetique Totale

Bij Cosmetique Totale is alleen het allerbeste goed genoeg voor onze klanten. Wij doen er alles aan om jou op een natuurlijke manier mooier te maken of van storende huidproblemen af te helpen. Want er goed uitzien mag! Vanaf nu kun je daarom bij ons terecht voor een behandeling met injectables (botox en fillers) en kleine chirurgische ingrepen, altijd uitgevoerd door een plastisch chirurg of dermatoloog. Door deze unieke samenwerking tussen de medisch specialist en huidtherapeut ben jij bij ons altijd verzekerd van een volledig aanbod op het gebied van huidverbetering.

Lip fillers bij Cosmetique Totale

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Of hoor je weleens dat je boos kijkt, ondanks dat je je helemaal niet zo voelt? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Maar gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables een mooie oplossing!

Over injectables (botox en fillers)

Het volume in ons gezicht vermindert naarmate we ouder worden, waardoor de huid slapper wordt en we meer rimpels krijgen. In veel gevallen biedt lasertherapie een uitkomst voor het verbeteren van de huid en het aanpakken van deze rimpels, maar soms wil je nog iets meer. Met fillers kan het volume in je gezicht worden teruggebracht en worden de rimpels gladder gemaakt. Het kan ook zijn dat rimpels juist worden veroorzaakt door het onwillekeurig aanspannen van spieren in het gelaat. Denk aan de welbekende fronsrimpel, kraaienpootjes of rimpels op het voorhoofd. In die situaties biedt botox een uitkomst. Met botox is het mogelijk de spierspanning te verminderen waardoor de rimpels vervagen en (spannings-)hoofdpijn verdwijnt. Naast het opvullen en gladder maken van rimpels, zijn onze artsen ook gespecialiseerd in het opvullen van de lippen met lip fillers.

Plastisch chirurg Patrick Khoe

Over onze artsen

De plastisch chirurgen en dermatologen die bij ons werken hebben een brede kennis en ervaring. Als medisch specialist kunnen zij naast botox en fillers ook kleine operatieve behandelingen bieden, waaronder bijvoorbeeld ooglidcorrecties. Omdat de cosmetisch artsen net als onze huidtherapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop. En door deze duurzame samenwerking tussen cosmetisch arts en huidtherapeut kun je bij Cosmetique Totale snel het door jou gewenste resultaat behalen. 

Nieuwsgierig?

Wil jij graag meer weten over injectables of gelijk een afspraak maken voor een gratis consult? Neem dan nu contact met ons op! 
Ja, ik wil graag meer informatie!

Terug naar overzicht