Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Bovenlip ontharen zonder pijn

bovenlip ontharen

Heeft u last van ongewenste haren in uw gezicht en wilt u uw bovenlip ontharen?

Overweeg dan eens de Elos techniek. Elos is een nieuwe ontharingsmethode die 100 procent pijnloos definitief kan afrekenen met ongewenste haargroei. Ook in het gezicht is de Elos techniek te gebruiken zodat u uw bovenlip kunt laten ontharen.

De Elos techniek laat de traditionele Laser en IPL methodes ver achter zich door licht en laser met radiofrequente stroom te combineren. De lichtflitsen van Elos verwarmen het haartje voor waarna de RF stroom het warme haartje als geleiding naar het haarzakje gebruikt om deze te vernietigen. Hierdoor kunt u met Elos pijnloos uw bovenlip ontharen.

Het bijzondere van Elos is dat het tot diep in de haarfollikel met lichtenergie penetreert. Hierdoor wordt de haarwortel zo effectief mogelijk vernietigd zonder de omliggende huid te beschadigen. Daarnaast is Elos ook zeer geschikt om blonde haren pijnloos en effectief te verwijderen.

Bent u op zoek naar pijnloos bovenlip ontharen voor een donkere huid? Dan is Elos ook voor u geschikt. Door de speciale techniek is het ook mogelijk om pijnloos permanent te ontharen op een donkere huid met stugge haren.

 

Bovenlip ontharen zonder pijn? Hoe werkt het?

De behandeling werkt op basis van lage laser/licht-energie welke wordt gecombineerd met een hoge RF behandelfrequentie. Hierdoor voelt u totaal geen pijn, op een warme gloed over het te behandelen gebied na. Wilt u meer informatie over ontharen zonder pijn of ontvangt u liever persoonlijk advies over uw huid? Maak dan kosteloos een afspraak met een van onze huidtherapeuten bij u in de buurt.
lipontharen

Wordt een Elos ontharing vergoed?

De pijnloze behandelingen voor bovenlip ontharen worden door zorgverzekeraars vergoed,
omdat wij alleen werken met gekwalificeerde en geregistreerde HBO huidtherapeuten. Een verwijzing voor het definitief ontharen van een arts of dermatoloog heeft u in de meeste gevallen niet nodig. Onze medisch specialisten kunnen zelf de screening uitvoeren en de verwijzing uitschrijven voor uw zorgverzekeraar.

Meer informatie over pijnloos ontharen?

Wilt u meer informatie over het pijnloos bovenlip ontharen of wilt u meer weten over welke laseronharings-behandelingen er allemaal door uw zorgverzekeraar worden vergoed? Kom dan langs voor een gratis consult bij onze medisch specialist bij u in de buurt.  Of bel 0172 782419.