Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Bring a friend voucher

10% korting voor jou en je vriend(in)

Ben jij ook zo enthousiast over jouw behandeling bij Cosmetique Totale en gun je dit ook jouw vriend(in), familielid of buurvrouw? Stuur ze dan bij ons langs tijdens de CT Zonnige Zomer Weken en ontvang allebei 10% korting op een behandeling!
 

Hoe werkt het?

Als je tijdens de CT Zonnige Zomer Weken in juni, juli of augustus bij ons langs komt voor een behandeling ontvang je de speciale bring a friend voucher. Geef deze voucher aan je vriend(in) of familielid. Als jouw vriend(in) vervolgens deze zomer een behandeling bij ons boekt voeren wij deze voucher in bij het afrekenen en ontvangt hij of zij direct de eenmalige 10% korting op de behandeling. Het leuke is dat door het inleveren van de voucher de korting ook direct voor jou is geactiveerd, waardoor jij 10% korting ontvangt bij jouw eerstvolgende behandeling!

Natuurlijk hebben we nog wel een paar regels voor deze actie: 

- Jouw vriend(in) of familielid die de voucher gebruikt is een nieuwe klant bij ons (of is langer dan een jaar niet bij ons zijn behandeld). 

- De kortingscode van 10% geldt op al onze behandelingen, maar is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingscodes of op onze producten.

- We vinden het leuk als je zoveel mogelijk vrienden meeneemt, maar je mag zelf maximaal 2 keer gebruik maken van de kortingscode.

- Je kunt per behandeling 1 voucher inleveren.  

- Je vriend(in) levert de voucher in juni, juli of augustus bij ons in, maar jij kunt jouw voucher(s) t/m 31 oktober 2020 verzilveren. 

- De voucher - zoals je natuurlijk zult begrijpen – is niet inwisselbaar voor contanten.


“Everything is better if you can share it with friends”