Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Camouflage behandeling

Camouflage behandelingKleurverschillen op de huid kunnen erg ontsierend zijn en als zeer storend worden ervaren. Met een camouflage behandeling kunt u opvallende kleurafwijkingen corrigeren, verminderen en verwijderen. Camouflage therapie wordt veelal vergoed door de zorgverzekeraar!

Camouflagetherapie, wat is dat?

Met camouflage therapie kunt u kleurverschillen tijdelijk corrigeren of kiezen voor het verwijderen van pigmentvlekken, roodheden maar ook littekens door bijvoorbeeld acné. Er zijn verschillende methoden mogelijk zoals tijdelijke camouflage therapie “lycogel”, ELOS camouflage, eMatrix camouflage en medische peelings.

Welke camouflage behandeling is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende soorten camouflage behandelingen mogelijk. In een eerste gratis consult geeft u uw specifieke wensen aan en kijkt de huidtherapeut of u voor de behandeling in aanmerking komt.

Tijdelijke camouflage

Een tijdelijke camouflage behandeling is mogelijk met lycogel. Verdoezel op bepaalde momenten uw wijnvlek, tatoeage of andere storende kleurverschillen. Ook is de lycogel camouflage bij uitstek geschikt als nabehandeling na laser, peeling, eMatrix, injectables, microdermabrasie en medische peelings om roodheden en korstjes te camoufleren. De lycogel verstopt de huid niet, maar beschermt en ondersteunt het herstel net zoals een goede dagcrème ook doet.

Er zijn verschillende kleuren en kleurcombinaties mogelijk. De huidtherapeut vertelt u alles wat u moet weten over dit camouflage product en hoe het, het beste aan te brengen is. Één consult is vaak al voldoende. lycogel online bestellen

Elos camouflagetherapie

camouflage therapieMet de nieuwe generatie ELOS ipl of laser therapie kunnen pigmentvlekken, couperose en rosacea veilig en effectief verwijderd worden. Eindelijk een mooie, gladde en egale huid die niet meer verstopt of gecamoufleerd hoeft te worden. De Elos werkt op basis van twee energiebronnen namelijk ipl of laser met radiofrequentie. Er wordt een laagje gel aangebracht op de huid. Op de gel worden allemaal lichtflitsen gezet en met elke lichtflits worden pigmentvlekken en roodheden adequaat aangepakt. Er zijn, afhankelijk van de indicatie, 3-5 behandelingen nodig met tussenpozen van 3-6 weken.

eMatrix camouflagetherapie

camouflage therapieWilt u graag striae en (acne) littekens aanpakken? Dan is de eMatrix uitzonderlijk geschikt. Striae vervaagt en littekens verdwijnen. De huid ziet egaler en voel weer super zacht. Deze techniek op basis van veilige radiofrequentie maakt minuscule gaatjes in de huid die zich zullen opvullen met nieuw, glad huidweefsel. Er zijn gemiddeld 3 behandelingen om de 6 weken nodig voor het gewenste resultaat.
Lees meer over de 25% kortingsactie op de eMatrix kuur!

Medische peelings

Met een medische peeling vervagen pigment problemen en acne littekens en vlekjes. De vernieuwde huid is weer mooi egaal en jeugdig.  Een medische peeling zorgt voor een gecontroleerde vervelling van de bovenste dode huidlaag. De juiste nabehandeling zoals “foamer 15” zorgt voor een diepere werking en dus sneller resultaat. Afhankelijk van de indicatie zijn er één tot enkele medische peelings nodig om de 4-6 weken.

Is een camouflage behandeling veilig en effectief?

De Elos en eMatrix beschikken over het meest strenge FDA keurmerk uit de U.S. Dit keurmerk bevestigt dat de apparaten én de behandelingen veilig en effectief zijn. De camouflage producten en medische peelings zijn speciaal geschikt voor alle huidskleuren. Ze verstoppen de huid niet en zijn goed voor de meest gevoelige huiden zoals na laser behandelingen. Daarnaast wordt u bij Cosmetique Totale altijd geholpen door een HBO-geschoolde huidtherapeut (huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34), lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Controles en evaluaties bij de huidtherapeut zijn bij alle behandelingen inbegrepen. Net zoals goede en nuttige adviezen zodat u optimaal profiteert van het allerbeste resultaat.

Gratis consult

camouflage vergoeding zorgverzekeraarStart niet zomaar met een behandeling maar laat u goed infomeren door een HBO huidtherapeut. Als u aangeeft wat u behandeld wilt hebben, dan zal de huidtherapeut kijken of dat mogelijk is en zo ja, met welke behandelmethode dat het beste kan. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. U krijgt gratis een huidanalyse en adviezen over de behandeling. Ook kunt u gratis een proefpuls ervaren.

Wordt camouflagetherapie vergoed uit de zorgverzekering?

Cosmetique Totale wordt erkend door alle zorgverzekeraars. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. De meeste camouflage behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Tijdens het consult geven we u alle informatie die u nodig heeft over de vergoeding van de camouflagetherapie.

 

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.