Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Corona update 7 mei 2020 

Wij zijn ontzettend blij dat onze huidtherapeuten de zorg voor jou vanaf maandag 11 mei weer volledig voort kunnen zetten. Bij de hervatting van onze behandelingen volgen wij de richtlijnen en de veiligheidsvoorschriften die het RIVM en het Outbreak Management Team samen met de medische sector hebben opgesteld zorgvuldig.  

online consult cosmetique totaleAlle huidtherapeuten binnen Cosmetique Totale zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Dit betekent dat wij altijd volgens strenge protocollen en hygiëneregels (medische) zorg verlenen aan onze cliënten. Wij behandelen binnen de kaders die zijn vastgelegd in onze Leidraad maatregelen Corona. Voorafgaand aan je afspraak vragen we je wel rekening te houden met het volgende:

- Kom zoveel mogelijk alleen. Begeleiders kunnen buiten (in de auto) wachten of een blokje om lopen. In uitzonderingsgevallen is één begeleider toegestaan.

- Voordat je bij ons langskomt voor je afspraak ontvang je van ons een aantal vragen, zoals of je last hebt van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn en/of koorts. Als dit het geval is kunnen wij je niet behandelen en vragen wij je je afspraak te verplaatsen.

- Heb je de eerdergenoemde klachten alsnog ontwikkeld vlak voor je afspraak, neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail, maar kom niet naar de kliniek.

- Onze huidtherapeuten wassen net als altijd hun handen voor en na iedere behandeling. Wij vragen jou ook je handen in de behandelkamer te wassen met water en zeep voordat je plaatsneemt in de behandelstoel.

- Onze huidtherapeuten werken standaard met mondkapje en handschoenen en waar nodig met een spatbril.

- Wij plannen extra tijd in tussen de behandelingen om de ruimte tussendoor schoon te maken en te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de praktijk zijn. Houd zelf ook 1,5 meter afstand van elkaar.

- Voorafgaand aan de afspraak sturen wij per mail een triage (vragenlijst) om te bepalen of de afspraak door kan gaan.

Wij kijken er enorm naar uit om jou weer terug te zien en jou weer te helpen met de aanpak van jouw huidprobleem. Heb je nog geen afspraak staan, neem dan contact met ons op via 088 - 902 20 80 of info@cosmetique-totale.nl voor een gratis consult.

Al onze maatregelen met betrekking tot het voorkomen van de verspreiding kun je nalezen in onze Leidraad maatregelen Corona.

online consult huidtherapeut

Wil je de laatste updates volgen over het coronavirus? Volg alle ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de website van het RIVM.