Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Corona maatregelen bij Cosmetique Totale 

Update coronamaatregelen 14-12-2020:

Wij zijn open!

Wij merken dat er veel vragen zijn over het wel of niet doorgaan van de behandelingen bij onze huidtherapeuten. Huidtherapie valt onder de medische contactberoepen die zijn uitgezonderd tijdens de lockdown. Dit betekent dat wij de zorg aan jou kunnen blijven verlenen. Heb jij de komende weken een afspraak op één van onze vestigingen, dan heten we je dus van harte welkom! Natuurlijk gaan we er wel vanuit dat jij samen met ons alle voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen in acht neemt.

We zijn erg blij en trots dat we in de afgelopen maanden met een aantal extra maatregelen onze cliënten veilig hebben kunnen helpen met het verbeteren van hun huid(probleem). Natuurlijk blijven we met elkaar de gezondheid van onze collega’s en cliënten voorop stellen, waardoor ook jij met een gerust hart voor een behandeling bij ons langs kunt komen. Voorafgaand en tijdens onze behandelingen volgen wij de richtlijnen en de veiligheidsvoorschriften die het RIVM en het Outbreak Management Team samen met de medische sector hebben opgesteld zorgvuldig.  online consult cosmetique totale

Alle huidtherapeuten binnen Cosmetique Totale zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Dit betekent dat wij altijd volgens strenge protocollen en hygiëneregels (medische) zorg verlenen aan onze cliënten. Onze huidtherapeuten heten jou dan ook graag welkom op één van onze 200 locaties in Nederland. 

Voorafgaand aan je afspraak vragen we je wel rekening te houden met het volgende:

- Kom zoveel mogelijk alleen. Begeleiders kunnen buiten (in de auto) wachten of een blokje om lopen. In uitzonderingsgevallen is één begeleider toegestaan.

- Voordat je bij ons langskomt voor je afspraak ontvang je van ons per mail een aantal vragen, zoals of je last hebt van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn en/of koorts. Als dit het geval is kunnen wij je niet behandelen en vragen wij je je afspraak te verplaatsen.

- Heb je de eerdergenoemde klachten alsnog ontwikkeld vlak voor je afspraak, neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail, maar kom niet naar de kliniek.

- Onze huidtherapeuten wassen net als altijd hun handen voor en na iedere behandeling. Wij vragen jou ook je handen in de behandelkamer te wassen met water en zeep voordat je plaatsneemt in de behandelstoel.

- Onze huidtherapeuten werken standaard met mondkapje en handschoenen en waar nodig met een spatbril.

- Wij houden onze behandelruimtes tussen de behandelingen door goed schoon en houden er in de planning rekening mee dat er niet teveel mensen tegelijk in de praktijk zijn. Houd zelf ook 1,5 meter afstand van elkaar.

Wij kijken er enorm naar uit om jou te helpen met de aanpak van jouw huidprobleem. Heb je nog geen afspraak staan, neem dan contact met ons op via 085 - 902 20 80 of info@cosmetique-totale.nl voor een gratis consult.

online consult huidtherapeut

Wil je de laatste updates volgen over het coronavirus? Volg alle ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de website van het RIVM.