Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Algemeen

Cosmetique Totale neemt Het Lasercentrum over


Cosmetique Totale neemt Het Lasercentrum over 

Het Lasercentrum, met vestigingen in Breda, Eindhoven en Zoetermeer heeft zich in meer dan 25 jaar gespecialiseerd in laserbehandelingen en huidverbetering. Met inzet van de nieuwste medische lasers lag de focus daarbij vooral op het verwijderen van tatoeages en de behandeling van schimmelnagels. Voor Cosmetique Totale vormt deze overname dan ook weer een mooie stap om ons complete pakket aan behandelingen op het gebied van huid- en lasertherapie dichtbij voor iedereen mogelijk te maken.

Na 25 mooie jaren was voor voormalig eigenaren Jan en Marijke Aarts van Het Lasercentrum de tijd gekomen om het stokje over te dragen. Ze hebben lang gezocht naar een geschikte opvolger en zijn erg blij dat ze nu in Cosmetique Totale een goede partij hebben gevonden die de behandelingen voort kan zetten én cliënten zelfs meer mogelijkheden kan bieden op het gebied van huid- en lasertherapie. 

“De keuze voor Cosmetique Totale was eigenlijk niet meer dan logisch, omdat de huidtherapeuten werken met vergelijkbare lasers en nog uitgebreidere kennis en expertise hebben op het gebied van huidverbetering en lasertherapie. Wij laten onze cliënten dan ook met een gerust hart achter in de professionele handen van Cosmetique Totale,” aldus Jan Aarts.

Fabian Otto, directeur Cosmetique Totale: “Natuurlijk zijn wij erg blij met deze overname, waarmee wij direct groeien van 16 naar 19 eigen vestigingen in Nederland. Onze ambitie is om huid- en lasertherapie op een laagdrempelige manier voor iedereen mogelijk te maken. Vanuit de 19 eigen vestigingen en ruim 200 salons waar wij nu mee samenwerken kunnen wij nog meer cliënten helpen de beste versie van zichzelf te worden.”

Speciale kennismakingsacties

Wij zijn trots op deze overname van het Lasercentrum en willen dat natuurlijk delen. Wij hebben een aantal speciale acties om cliënten kennis te laten maken met ons complete aanbod van laserbehandelingen. Zo kun je je oksels definitief laten ontharen met een zeer voordelig actiepakket van 5+1 gratis én hebben wij een After Summer Treatment om die natuurlijke glow ook voor de feestdagen vast te houden.

Wil je graag meer informatie over deze acties of meteen een eerste gratis consult t.w.v. 35 euro inplannen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 085-9022080 of klik hier voor het inplannen van jouw eerste vrijblijvende intakegesprek.

De nieuwe vestigingen van Cosmetique Totale vind je hier:

Cosmetique Totale Breda
(Gevestigd in ABC Clinic)
Paardeweide 22 a/b
4824 EH  Breda

Cosmetique Totale Eindhoven
Ceramlaan 10
5641 GD  Eindhoven

Cosmetique Totale Zoetermeer
Schoutenhoek 82 
2722 EK  Zoetermeer


Klik hier voor een overzicht van al onze locaties.
 

Terug naar overzicht