Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

CT Special: Laserbehandeling & peeling

De feestdagen staan voor de deur. Cadeaus liggen onder de kerstboom, de feestelijke outfits hangen klaar en de boodschappen zijn gedaan. En omdat jouw huid ook een speciale behandeling verdient, heeft Cosmetique Totale een nieuwe behandeling gelanceerd: de CT Special. De perfecte behandeling om jouw huid een mooie glow te geven!

CT Special laserbehandeling peeling

Wat is de CT Special?

De CT Special is een luxe behandeling, die bestaat uit een lichte laserbehandeling, gevolgd door een peeling. Het fijne aan deze behandeling is dat er geen downtime is en dat je direct resultaat ziet. Je huid zal niet gaan schilferen of vervellen en hij biedt een perfecte basis voor een mooie feest make-up (maar naturel zul je er ook prachtig uitzien!).

De CT Special is samengesteld om de huid een natuurlijke glow te geven. De laserbehandeling zorgt ervoor dat vaatjes, pigmentvlekjes, grove poriën en lichte rimpels worden aangepakt. Hierna zullen de vitaminen in de peeling er voor zorgen dat de huid in topconditie raakt. De huid stralen als nooit tevoren!

De huid verzorgen: van binnen en buiten

De CT Special zorgt ervoor dat de huid zowel van binnen als van buiten aangepakt wordt. De laser zoekt met lichtflitsen de onzuiverheden en herkent de kleurverschillen in de huid (de dingen die jij ’s ochtends met make-up weg staat te werken) en pakt deze van binnenuit aan. De laser stimuleert de dieper gelegen huidlagen, waardoor het collageen en elastine wakker gemaakt worden. De huid krijgt hierdoor als het ware een signaal dat hij zichzelf moet vernieuwen. Bij dit vernieuwen ruimt hij alles op wat hij tegenkomt, bijvoorbeeld pigment, vaatjes en grove poriën.

Maar… we willen natuurlijk geen half werk leveren en daarom is het tijd om de huid ook vanaf de buitenkant aan te pakken. Door de huid zowel van de binnenkant als de buitenkant te behandelen werken we eigenlijk naar elkaar toe. Hierdoor zie je gelijk resultaat.

De buitenkant behandelen door middel van een peeling. Met de peeling geven we de huid van de buitenkant een extra boost, waardoor je huid zal stralen.

huidtherapeut laserbehandeling

Wat is een peeling? 

Een peeling is een soort cocktail (om even in de feestsferen te blijven) van verschillende ingrediënten. Ieder ingrediënt heeft zijn eigen kenmerk en samen zorgen ze ervoor dat de bovenste huidlaag verzorgd wordt. Door middel van een peeling krijgt ook de bovenste huidlaag een oppepper en gaat zich ook vernieuwen.

De CT Special heeft nu ook een speciale korting!

Deze luxe behandeling kost nu geen €250,- maar €195,-

Ben jij ook zo enthousiast over deze behandeling en zie je het wel zitten om stralend het nieuwe jaar in te gaan? Onze huidtherapeuten staan voor je klaar. Bel voor een afspraak op een locatie bij jou in de buurt naar 085 – 902 20 80.