Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

CT Special Plus: glamourbehandeling decolleté en handen

Kan jouw huid ook wel een oppepper gebruiken? Geniet dan nu van de CT Special Plus: een uitgebreide glamourbehandeling voor gezicht én handen of decolleté én handen. Met de CT Special Plus heb je direct resultaat. Zo kun jij met een mooie glow de zomer in!

Het is lente en dat betekent weer lekker naar buiten: we zoeken de zon op in de tuin of tijdens een stukje fietsen. Je herkent het vast: je smeert je gezicht goed in met een zonnebrandcrème, maar je vergeet je handen en decolleté in te smeren. Hierdoor ontwikkelen we vaak op latere leeftijd pigment- en ouderdomsvlekken, waardoor de huid er ouder uitziet dan deze daadwerkelijk is. Ze zeggen niet voor niets dat handen de leeftijd verraden. Het komt ook voor dat zonschade (nog) niet zichtbaar is, maar het er wel degelijk zit.

Gelukkig kunnen onze huidtherapeuten pigmentvlekken en huidveroudering op handen en decolleté goed behandelen met de CT Special Plus. Bereid je dus voor op de zomerperiode en pak pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en huidveroudering direct aan!

Wat is de CT Special Plus?

De CT Special Plus is een uitgebreide behandeling voor gezicht en handen of decolleté en handen. Deze luxe behandeling bestaat uit een lichte laserbehandeling, gevolgd door een peeling, speciaal samengesteld om de huid een natuurlijke glow te geven. De laserbehandeling zorgt ervoor dat pigment- en ouderdomsvlekken, vaatjes en lichte rimpels zichtbaar sterk verminderen. Hierna zorgen de vitaminen in de peeling ervoor dat de huid in topconditie raakt.

De laserbehandeling – huidverbetering van binnenuit 

Met de laser pakken we de huid van binnenuit aan. De laser stimuleert de dieper gelegen huidlagen, waardoor het collageen en elastine wakker gemaakt worden. De huid krijgt hierdoor als het ware een signaal dat hij zichzelf moet vernieuwen. Bij dit vernieuwen ruimt hij alles op wat hij tegenkomt, bijvoorbeeld pigment, vaatjes en grove poriën.

De peeling – voor een stralende huid!

Na de laserbehandeling geven we de buitenkant van de huid een extra boost met een peeling. Het fijne aan de CT Special Plus is dat je huid niet gaat schilferen of vervellen. Je huid straalt na de behandeling en de glow is direct zichtbaar.

SPECIALE VOORJAARSACTIE: geniet nu van de CT Special Plus voor maar €245,- (i.p.v. €300,-)

 


Ben je geïnteresseerd in deze behandeling? Maak dan hier snel een afspraak voor een gratis consult of bel naar: 085 902 20 80 voor meer info over deze of andere behandelingen. Met meer dan 200 locaties heeft Cosmetique Totale altijd wel een vestiging bij jou in de buurt!