Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Definitief ontharen | Cosmetique Totale

Definitief ontharenTegenwoordig wint definitief ontharen steeds meer aan populariteit.
Want wie wordt het eindeloos scheren en de huidirritaties die je ervan oploopt niet zat? Ontharen is zeer populair onder de vrouwen, maar wordt ook bij de mannen steeds gebruikelijker. Cosmetique Totale beschikt daartoe over de nieuwste apparatuur.

Onze HBO-geschoolde huidtherapeuten werken met de geavanceerde Elos technologie. Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser of IPL technieken die vaak elders wordt ingezet. Dit omdat er gebruik wordt gemaakt van twee energiebronnen namelijk, licht/laser en radiofrequentie. Daarnaast is de Elos methode, in tegenstelling tot andere methoden, geschikt voor elk huidtype en haarkleur. De methode is nauwelijks gevoelig en zorgt ervoor dat in 6 tot 8 behandelingen permanente haarreductie wordt bereikt. Lees meer over definitief ontharen.

Bij Cosmetique Totale bent u altijd verzekerd van een professionele en veilige behandeling. Doordat wij werken met HBO-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten, komt u wanneer u aanvullend verzekerd bent, in aanmerking voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Om er zeker van te zijn dat al uw ontharingsbehandelingen in 2014 volledig worden vergoed, hebben we een overzicht gemaakt van de zorgverzekeraars die in 2014 de beste vergoeding geven voor het ontharen. Klik “hier” voor dit overzicht

Wil u een lijst waar alle zorgverzekeraars en vergoedingen op staan? Die vindt u hier “vergoedingen ontharen en acne 2014”

Dus loopt u al een tijdje te dubben om de eerste stap te zetten voor
laser ontharen? Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS consult bij
Cosmetique Totale of bel 0172-782419