Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Definitief ontharen oksels nu voor 55 euro én 5+1 gratis

Ben jij ook zo klaar met scheren, waxen of epileren van vervelende, ongewenste haren? Dit begrijpen wij als geen ander! Daarom helpen onze huidtherapeuten jou graag definitief van ongewenste haargroei af door middel van laserbehandelingen. 

definitief ontharen oksels laser

Definitief ontharen oksels en bikinilijn nu voor een supervoordelig tarief!

Om de stap naar het laserontharen voor jou nog aantrekkelijker te maken, introduceren we vanaf 1 november 2020 een nieuwe actie: definitief ontharen oksels 5 + 1 gratis. In deze nieuwe actie geldt een speciaal actietarief voor ontharen oksels van 85 euro voor maar 55 euro! En bij afname van een pakket van 6 behandelingen betaal je maar voor 5 behandelingen. Je krijgt dus de 6e behandeling gratis! 

Kies je liever voor een combinatiebehandeling definitief ontharen oksels en bikinilijn? Dan betaal je nu maar 110 euro (i.p.v. 170 euro). Wil je liever je stringlijn of pubus definitief ontharen? Dit kan voor het voordelige tarief van 165 euro (i.p.v. 235 euro). Hieronder vind je de actie prijslijst voor definitief ontharen.

Ja, ik wil een afspraak maken!

Actie prijslijst definitief ontharen

LOSSE BEHANDELING VAN VOOR
Oksels €85 €55
Oksels + bikinilijn €170  €110
Oksels + pubus €235 €165


Hoge korting dankzij pakketprijzen – 5+1 gratis

Dat betekent dus iedere 6e behandeling gratis
 

PAKKET 6 BEHANDELINGEN
5 + 1 gratis
VAN VOOR
Oksels €510 €275
Oksels + bikinilijn €1020 €550
Oksels + pubus €1420 €825


Wat is definitief ontharen?

Definitief ontharen is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. De laser zet verschillende lichtpulsen op de huid die zorgen voor warmte-energie. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. Haartjes groeien in verschillende fases en per keer maakt de huidtherapeut met de laser ongeveer 10-20 % van de haartjes definitief stuk. De overige haartjes krijgen een flinke tik en groeien daarna langzamer. Je merkt dus al snel resultaat! Gemiddeld zijn er slechts 6-10 behandelingen nodig voor een gladde, zachte en haarvrije huid. Meer informatie over definitief laserontharen lees je hier.

laser ontharen oksels bikinilijn korting

Afspraak maken?

Wil jij graag definitief van ongewenste haren af? Twijfel niet langer en plan nu jouw afspraak in via 085-9022080 of vul dit contactformulier in. Doordat wij meer dan 200 locaties verdeeld door het land hebben, zit er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!