Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Ontharen

Definitief ontharen – ook in de zomer!


Definitief ontharen – ook in de zomer!

Je had het nog zo goed bedacht. Deze zomer wilde je echt definitief af van je ongewenste haargroei. Je hebt al langer geen zin meer om je steeds te scheren of harsen, met pijnlijke bultjes en een geïrriteerde huid tot gevolg. Dit voorjaar wilde je daarom starten met laserbehandelingen om definitief van die vervelende haartjes verlost te zijn. Maar toen gooide het coronavirus roet in het eten. Nederland stond tijdelijk op slot en jouw behandeling voor definitief ontharen kon niet doorgaan. Je moet dus weer wachten met behandelen tot na de zomer. Of toch niet?
 

Wacht niet langer en start vandaag nog met definitief ontharen!

‘Kan ik dan in de zomermaanden ook gewoon langskomen voor mijn behandeling om definitief te ontharen?’ We horen het je bijna denken, maar in de meeste gevallen kan dat dus gewoon. In het verleden was het behandelen van een zongebruinde huid niet altijd mogelijk. Doordat wij bij Cosmetique Totale gebruik maken van de nieuwste en meest efficiënte lasers kunnen behandelingen in de zomerperiode bijna altijd wel gewoon doorgaan. Onze lasers zijn geschikt voor ieder huidtype en huidskleur. Dit betekent dat we dus ook een zongebruinde of donkere huid veilig kunnen behandelen. Wel adviseren wij je om de week voorafgaand aan je behandeling de zon (of zonnebank) niet actief op te zoeken, zodat je huid wel wat rust en hersteltijd heeft om de laserbehandeling te kunnen ondergaan.

Kom ik in aanmerking voor definitief ontharen?

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op (ongewenste) haargroei en de daarbij behorende behandeling, zoals hormonen, haarkleur en huidtype. Bij Cosmetique Totale werken wij met meerdere technieken voor definitief ontharen. Onze huidtherapeut zal dan ook altijd voorafgaand aan een behandeling samen met jou kijken welke methode het best geschikt is om in een korte periode het beste resultaat te behalen.

En na de behandeling – moet ik de zon dan mijden?

Net als bij iedere laserbehandeling is het raadzaam om je huid rust te geven om te kunnen herstellen. Dat geldt ook bij definitief ontharen. We raden je dus wel aan om een week na de behandeling niet in de volle zon te zitten en je huid extra goed in te smeren met een zonnebrand met een hoge beschermingsfactor. Bijvoorbeeld de Sun Ceutic van Dermaceutic

Hoe maak ik een afspraak?

Wil jij ook graag deze zomer nog starten met definitief ontharen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult. 
 

Terug naar overzicht