Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Dermaceutic huidverzorging

Dermaceutic is een hoogstaande huidverzorgings- en huidverbeteringslijn. online Dermaceutic bestellenDe lijn bestaat uit nieuwe generatie cosmeceuticals en is alleen verkrijgbaar via gespecialiseerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.

Het merk Dermaceutic is ontwikkeld in een Frans laboratorium en is één van de eerste bedrijven die ingrediënten ging gebruiken met hoge percentages gestabiliseerd vitamine C, glycolzuur en hyaluronzuur. De cosmeceuticals worden met name ingezet bij medisch esthetische anti-ageing, pigmentproblemen, structuurverbetering, huidverstrakking en verschillende soorten acne problemen. Dermaceutic is bekend in meer dan 30.000 esthetische klinieken wereldwijd.

Dermaceutic peeling

Dermaceutic heeft tevens revolutionaire medische “chemische” peelings ontwikkeld voor professioneel gebruik en is marktleider op het gebied van onderzoek hiernaar. De effectiviteit en resultaten worden in talloze klinische studies ondersteund. Medische peelings worden ingezet bij huidverjonging, pigmentvlekken en acne.

Lees hierover meer bij medische peelings.

Wat zijn cosmeceuticals?

Cosmeceuticals zijn geen gewone huidverzorgingsproducten. Zij ondersteunen een specifiek doel, bevatten een effectief percentage actieve ingrediënten of worden gebruikt als voor- en nabehandelingsprogramma bij cosmetische ingrepen (laser, eMatrix, medische peelings, inspuitingen).dermaceutic product

Zo valt de Foamer 15  van Dermaceutic niet meer weg te denken als voorbereiding op medische peelings of om de acne huid goed schoon en zuiver te krijgen. Een vette, glimmende huid is direct onder controle na het gebruik van Mask 15. De zonbeschadigde huid en moeilijke pigmentvlekken hebben veel baat bij de Sunceutic gecombineerd met het C25 serum in de winter. Het behouden van mooie resultaten en een gezonde huid kan prima met de Hyal of Regen Ceutic dagverzorging. Een geheim wapen in de strijd tegen acne, pigmentvlekken en huidveroudering is het gebruik van een stimulerende nachtcrème zoals de Light Ceutic of Turn Over .

Wat zijn de voordelen van het gebruik van cosmeceuticals bij laser behandelingen en medische peelings?

Cosmeceuticals gebruiken bij laserbehandelingen en medische peelings heeft vele voordelen zoals:

  •  
  • Cosmetische en esthetische behandelingen werken dieper en intensiever;
  • Het gewenste resultaat wordt sneller bereikt;
  • De huid herstelt sneller;
  • Resultaten blijven langer behouden;
  • Onderhoudsbehandelingen zijn minder frequent nodig

Tijdens het intakegesprek bespreekt u uw wensen met onze huidtherapeut. Zij zal u een specifiek gericht en persoonlijk advies geven omtrent de beste behandeling en het voor- en nabehandelingsprogramma dat daarbij hoort.

dermaceutic lightWilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen?
Boek dan een gratis en vrijblijvend consult via: 085-9022080 of neem contact op via ons contactformulier.

Waar kunt u online Dermaceutic bestellen?

U kunt de producten van Dermaceutic bestellen via deze link: Dermaceutic online bestellen