Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Diode laser-behandelingen uitgevoerd door medisch specialisten.

diode laser in praktijkDe Elos Diode laser behoort tot de nieuwe generatie Diode lasers. De Elos Diode laser maakt gebruik van 2 energiebronnen en is daarom veiliger en effectiever dan traditionele lasers.

Wie mag er behandelen met een Diode laser?

Momenteel mag iedereen zomaar iemand behandelen met een Diode laser. Helaas zien wij bij veel ontharingspraktijken dat er schoonheidsspecialisten of andere ongeschoolde mensen behandelingen uitvoeren met een Diode laser. Dit is niet zonder gevaar, met verbrandingen en soms blijvende littekens als gevolg.

Gelukkig wil Minister Schippers van Volksgezondheid hier wat aan doen. Minister Schippers wil de kwaliteit en veiligheid gaan waarborgen en zou graag zien dat laserbehandelingen alleen maar worden uitgevoerd door afgestudeerde en geregistreerde paramedische specialisten zoals bij Cosmetique Totale.

Hoe werkt de Elos Diode laser en is het veilig?

De Diode laser van Elos gebruikt Diode laserenergie 810 NM, gecombineerd met radiofrequentie om de haarfollikels definitief te vernietigen.

Het unieke van de Elos is de toevoeging van radiofrequentie. Hierdoor worden haren effectiever verhit waardoor er minder kans is op complicaties. Daarnaast worden ook de licht gekleurde haren aangepakt. De Diode laser is een van de bekendste methode voor definitieve ontharing. Met de Diode laser kunnen onder andere grote gebieden relatief snel behandeld worden.

Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, werkt Cosmetique Totale uitsluitend met paramedische specialisten. diode laser ontharenDaarnaast is de Elos Diode laser in het bezit van het strenge FDA keurmerk. De Elos Diode laser is een wetenschappelijk bewezen techniek en is de meest veilige methode tot dusver bekend.

Hoe effectief is de behandeling?

De Elos behandeling is effectiever dan een enkele Diode laser, vanwege de toegevoegde radiofrequentie. Haren worden effectiever verhit waardoor er minder kans is op complicaties en daarnaast worden ook de blonde, grijze en vlassige haren aangepakt. Ook is het met de Elos Diode laser mogelijk om de donkere huid te behandelen. De door Elos gebruikte Diode laserenergie en RFhttp://elos.info-energie leveren geen risico’s voor de gezondheid op.

Welke resultaten kan ik verwachten van de Elos Diode laser methode?

Na elke behandeling groeien er minder haren terug. De haren die terugkomen, zijn over het algemeen lichter, dunner en groeien langzamer. Omdat haren in verschillende fasen groeien, zijn er altijd een aantal behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig maar het individuele resultaat is afhankelijk van verschillende medische en genetisch factoren. Benen hebben bijvoorbeeld minder behandelingen nodig dan een rug of buik. Ook donker gekleurd haar geeft doorgaans sneller resultaat dan lichtgekleurd haar.

Wordt het Laser ontharen door zorgverzekeraars vergoed?

Ja, het laser ontharen wordt door zorgverzekeraars vergoed. Omdat wij werken met gekwalificeerde en kwaliteit geregistreerde specialisten zullen de zorgverzekeraars onze behandelingen gewoon vergoeden. Wilt u weten wat uw zorgverzekeraar allemaal vergoed?
Kijk dan op vergoeding zorgverzekeraar ontharen

Wilt u meer informatie?

Maak dan gebruik van een gratis consult bij u in de buurt.
Ja, ik wil een gratis consult t.w.v. 35 euro diode laser behandeling ontharendiode laser ontharing
Of bel 0172 782419

Prijslijst Laserontharen

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.