Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

De ELOS methode

Waarom is de ELOS methode is veiliger en minder pijnlijk dan traditionele laser en ipl technieken?
Dit is omdat er met een lagere lichtenergie hetzelfde doel wordt bereikt. Daarnaast is de methode effectiever omdat óók de donkere huid en blonde, rode en grijze haren behandeld kunnen worden. De ELOS is ontwikkeld om acne, couperose, ongewenste haargroei, huidveroudering, pigmentvlekken, schimmelnagels, striae en littekens op een veilige en effectieve manier aan te pakken!

Wat is ELOS? ELOS

De Elos is de allernieuwste generatie licht en laser techniek. Traditionele IPL en laser apparaten hebben allebei goede en minder goede eigenschappen. De medische Elos methode is een laser en IPL apparaat in één.  Daarnaast werkt de Elos niet op basis van één energiebron (licht of laser) maar twee energiebronnen. De Elos gebruikt alle voordelen van laser of IPL in combinatie met radiofrequentie en is daarom geschikt voor alle gevoelige huidtypen, alle huidskleuren én haarkleuren (dus ook blond, grijs en vlassig haar).

Waarom de ELOS methode:

  • Veilig op alle huidtypen, huidskleuren en haarkleuren
  • Alle huidskleuren kunnen behandeld worden
  • Definitief ontharen van blonde, grijze en vlassige haren is ook mogelijk
  • Minder pijnlijk dan traditionele technieken
  • Hoogwaardige medische behandelmethode met FDA keurmerk Definitief ontharen Elos

Welke ELOS behandeling is geschikt voor mij?

Lees welke huidaandoeningen allemaal behandeld worden met de revolutionaire ELOS methode, hoe het behandeltraject gaat en hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Ons advies. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult bij een HBO Huidtherapeut. U krijgt gratis een huidanalyse en adviezen over welke behandeling het meest geschikt is voor u. Ook kunt u gratis een proefpuls ervaren.

Acne

Een ELOS acne behandeling verlicht effectief en voorzichtig actieve acne. De acne bacterie wordt aangepakt waardoor ontstekingen weggaan. De behandeling ondersteunt ook het herstelproces in de huid voor een mooie genezing. De huid wordt gereinigd. Op het behandelgebied wordt een laagje gel aangebracht. Daarop worden energie flitsen gezet. Deze vernietigen de acne bacterie. De behandeling voelt aan als kleine prikjes aan de huid. Afhankelijk van het type acne zijn er 6-10 behandelingen nodig.

Couperose, rosacea, vaatjes en roodheden

Couperose laseren

Resultaten verschillen per persoon

De ELOS vaatlaser of ELOS ipl zijn geschikt om couperose zoals de rode vaatjes en roodheden als diepere, paarsblauwe vaatjes te verwijderen op gezicht en lichaam. De huid ziet er jonger uit met een gezonde, gelijkmatige teint. De huid wordt gedesinfecteerd en krijgt een laagje verkoelende gel. Het gebied wordt systematisch bestempeld met warme lichtflitsen. Deze energie brandt de gesprongen vaatjes dicht zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Roodheid verdwijnt. Afhankelijk van het type roodheid zijn er 1-5 behandelingen nodig.

Ongewenste haargroei | Elos ontharen

De ELOS Diode laser of Elos IPL rekent definitief af met ongewenste haargroei. Geen scheerirritatie en rode bultjes meer! Een zachte en gladde huid, zonder donkere waas van stoppels. Met de ELOS laser en lichtenergie worden vanwege de tweede energiebron (radiofrequentie) niet alleen zwarte, donkere haren behandeld, maar ook blonde, rode en grijze haren. Het ELOS definitief ontharen is geschikt voor de meest gevoelige huidtypen tot de donkere huid. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig met tussenpozen van 6 weken.

Huidveroudering

pigmentvlekken laseren

Resultaten verschillen per persoon

De ELOS Fotofacial vermindert pigmentvlekken, vaatjes en grove poriën voor een egale huid. De refirm ST is een ware collageenboost voor de huid voor een frisse en stralende uitstraling. De WRA laser is bij uitstek geschikt voor het verstrakken van gebieden op het lichaam. Met de eMatrix vervagen rimpels, lijnen, littekens en pigmentvlekken. De Matrix IR fractionele laser zal daarbovenop nog eens extra intensief werken op het verminderen van de diepe rimpels zoals neuslippenplooi en bovenlip rimpels. De Fotofacial, refirm ST, WRA en Matrix IR werken op basis van warmte energie. Er wordt een laagje gel aangebracht op de huid. Daarop worden de flitsen gezet. Per flits verstrakt de huid en verminderen roodheden en pigmentvlekken. De eMatrix werkt op basis van gefractioneerde radiofrequentie. Er worden kleine gaatjes gemaakt in de huid. Deze gaatjes herstellen zich met nieuw huidweefsel dat veel strakker en gladder is!

Pigmentvlekken

Elos laser

Resultaten verschillen per persoon

Met de ELOS sra of sr verdwijnen pigmentvlekken. De behandeling is ook geschikt voor zonschade, zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken. Een egale huidskleur geeft een frisse uitstraling en u voelt zich beter in uw vel. Met de ELOS sra en fotofacial zet je lichtflitsen op de huid. Elke flits breekt specifiek het pigment in de pigmentvlekken af. Deze zullen geleidelijk aan vervagen of als een korstje van de huid afvallen. Afhankelijk van het soort pigmentvlek zijn er gemiddeld 3 behandelingen nodig.

Schimmelnagels

Met de ELOS methode wordt de schimmel in de nagelplaat vernietigd, zodat er een schone nagel terug groeit. Eindelijk weer schaamteloos open schoenen aan kunnen of op blote voeten lopen. Lichtflitsen op de nagelplaat vernietigen de schimmels hierin adequaat. Er zijn gemiddeld 3 behandelingen nodig.

Is de ELOS veilig en effectief?

De ELOS beschikt over het meest strenge FDA keurmerk uit de U.S. Dit keurmerk bevestigt dat het apparaat én de behandelingen veilig en effectief zijn. Daarnaast wordt u bij Cosmetique Totale altijd geholpen door een HBO-geschoolde huidtherapeut (huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34), lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Controles en evaluaties bij de huidtherapeut zijn bij alle behandelingen inbegrepen. Net zoals goede en nuttige adviezen zodat u optimaal profiteert van het allerbeste resultaat.

Gratis consult vergoeding zorgverzekeraar Elos

Start niet zomaar met een behandeling maar laat u goed infomeren door een HBO huidtherapeut. Als u aangeeft wat u behandeld wilt hebben, dan zal de huidtherapeut kijken of dat mogelijk is en zo ja, met welke behandelmethode dat het beste kan. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. U krijgt gratis een huidanalyse en adviezen over de behandeling. Ook kunt u gratis een proefpuls ervaren. Voor een ELOS behandeling kunt u terecht bij een van onze huidtherapeuten op meer dan 150 locaties door heel Nederland.

Wordt een ELOS behandeling vergoed uit de zorgverzekering?

Cosmetique Totale wordt erkend door alle zorgverzekeraars. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. De meeste ELOS behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Raadpleeg uw zorgverzekeringspolis of bel voor meer informatie over vergoedingen naar 0172-782419

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

 

huidtherapeut Elos