Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

eMatrix behandeling

eMatrix behandelingen (gezien op RTL4, RTL5 en SBS6)eMatrix

Het revolutionaire huidverjongings- en verstrakkingsapparaat heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr Phil om over de E-matrix te vertellen. Zij staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje, dat wordt gebruikt bij Cosmetique Totale, niet onder stoelen of banken.

Sinds onze introductie van de E-matrix, begin 2010 in Nederland, was de E-matrix door zijn spectaculaire resultaten ook direct een must voor veel bekende Nederlanders. Onze speciaal opgeleide huidtherapeuten weten de razend populaire E-matrix behandeling als geen ander toe te passen voor onder andere huidverstrakking, acne-littekens, ouderdomsvlekken, grove poriën pigmentvlekken, enz.

Een eMatrix behandeling is al mogelijk vanaf 150 euro

Waarom een eMatrix behandeling?

eMatrix resulteert in een unieke combinatie van rimpelreductie, pigmentverbetering, het verkleinen van de poriën, littekenherstel, huidverstrakking en lifting met een extreem korte herstelperiode.”

eMatrix is eveneens geschikt voor de behandeling van het lichaam voor bijvoorbeeld striae en littekenweefsel.”

“ eMatrix is mogelijk voor elke huidskleur, van lichte tot donkere huidtypen. Uniek is dat de zon slechts 1 a 5 dagen voor en na de behandeling vermeden hoeft te worden.”

eMatrix is CE en FDA goedgekeurd. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten.”

eMatrix behandelingen worden bij ons uitsluitend uitgevoerd door HBO-geschoolde en Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeuten. Zij zijn tevens lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. eMatrix behandelingen (bijv. bij acne littekens) kunnen door de zorgverzekeraars worden vergoed”

Wat zijn de resultaten van een eMatrix behandeling?

eMatrix creëert een nieuwe huid, maar zonder lange herstelperiode. De behandeling kan worden ingezet voor zowat alles wat de huid zichtbaar minder mooi maakt: rimpels, pigmentvlekken, huidverzakking, littekens, acne littekens, bruine en rood/roze kleurverschillen en huidoneffenheden zoals grove poriën.

ematrix huid


Behandeling pigmentvlekken

Na 1 eMatrix behandeling is er een duidelijke afname te zien van de donkere pigmentvlek op de kaak.

 

Behandeling acne littekens acne littekens ematrix

Na 2 eMatrix behandelingen zijn de kleine acne littekens zijn zo goed als verdwenen en de huid is niet alleen gladder en zonder diepe putjes, maar ook de huidverkleuringen zijn verdwenen. Meer informatie voor acnelittekens 

littekens verwijderen ematrix


Behandeling grote poriën en zonbeschadiging

Na 1 eMatrix behandeling is er een veel fijnere poriestructuur te zien en de bruine plekken van zonbeschadiging zijn aanzienlijk verminderd.

 

rimpels verwijderen

Behandeling plooien en fijne rimpels

Na 2 eMatrix behandelingen zijn de diepere rimpels rondom de ogen zijn zo goed als verdwenen. Er is een duidelijke lift van de wenkbrauw zichtbaar. De expressielijnen rondom de oogcontouren zijn veel minder zichtbaar.

rimpels ematrix


Behandeling strakkere huid

Na 2 eMatrix behandelingen is er duidelijk te zien dat de huid veel strakker en gelift is. Dit is een natuurlijke facelift. Tevens is er een zeer grote vermindering van de rimpels op de wangen zichtbaar.

 

rimpels laseren

Resultaten verschillen per persoon

Cosmetique Totale is sinds de introductie van de eMatrix een ware pionier te noemen. Door hun jarenlange ervaring, weten onze HBO-geschoolde en huidtherapeuten de eMatrix behandeling als geen ander toe te passen. Bovendien heeft Cosmetique Totale ruim 200 behandel-locaties door het hele land, zodat u nooit ver hoeft te reizen!

Hoeveel eMatrix behandelingen heb ik nodig?

Er worden 1 à 3 behandelingen aanbevolen met een interval van 4 à 8 weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en het eindresultaat waar u naar toe wilt werken.

Hoe werkt een eMatrix behandeling?

eMatrix werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creëert een nieuwe huid van binnenuit: ‘sublative rejuvenation’.

Wilt u weten of een eMatrix behandeling het meest geschikt is voor u?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeutes bij u in de buurt. Tijdens deze afspraak kan de therapeute uw huid bekijken en uw vertellen of de ematrix de beste methode is voor u! Ook kan ze dan vertellen hoeveel eMatrix behandelingen u eventueel nodig zult hebben. Met een ’proefpulze’ kunt u ervaren hoe een eMatrix behandeling aanvoelt.

RTL4 actie, 25% korting op een ematrix-kuur

Bij de aanschaf van een ematrix-kuur voor bijvoorbeeld  het hele gelaat
Betaalt u geen 500 euro, maar 375 euro per behandeling.
Bij de aanschaf van bijvoorbeeld een deelbehandeling van de eMatrix-kuur betaalt u geen 300 euro
maar nog maar 225 euro per behandeling *

Er is al een ematrix behandeling mogelijk vanaf €150,-

huidtherapeutWie mag niet starten?

Iedereen, die:

  • Onlangs in het te behandelen gebied plastische chirurgie of andere ingrepen heeft laten doen en daarvan nog niet volledig hersteld is.
  • Onlangs dermabrasie of diepe chemische peelings heeft laten doen (minder dan 3 maanden). Microdermabrasie maakt hiervan geen onderdeel uit.
  • Onlangs Botox, collageen of andere injecties in het te behandelen gebied heeft laten doen (minder dan 10 dagen geleden).
  • Zwanger is of borstvoeding geeft.
  • Een recente kankergeschiedenis, hartklachten, ongecontroleerde diabetes of actieve psoriasis heeft.
  • Eczeem of zweren heeft in het te behandelen gebied.
  • Herpes Simplex heeft.
  • Een pacemaker of andere elektrische implantaten heeft, metalen implantaten heeft, vijzen heeft of een geïnjecteerde chemische substantie in het te behandelen gebied.
  • In het te behandelen gebied tatoeages of permanente make-up heeft.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.