Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

FACELIFT BEHANDELING

FaceliftFacelift

Iedereen wil er het liefst zo lang mogelijk mooi en jong uit zien. Maar een kwalitatief mooie huid is niet vanzelfsprekend. De kwaliteit van de huid is onder ander afhankelijk van genen en leefwijze. De natuurlijk huidveroudering kun je niet tegenhouden, de huid verliest op den duur haar stevigheid en flexibiliteit. Met de leeftijd worden collageen en elastine namelijk steeds minder goed aangemaakt.

Gelukkig is hier wel wat aan te doen. Om de huid er stralend en jong uit te laten zien zijn er, naast de traditionele facelift behandeling, veel behandelingen mogelijk.

“In de praktijk zien we veel mensen die spijt hebben van hun facelift omdat dit zo’n ingrijpende behandeling is. Als zij hadden geweten van de natuurlijke facelift, hadden zij hiervoor gekozen.”

EEN NATUULIJKE FACELIFT BEHANDELING

De traditionele facelift is een heftige en ingrijpende behandeling. Tegenwoordig is het ook mogelijk om voor een “natuurlijk facelift” te kiezen. De natuurlijk facelift is een intensieve huidverjongende behandeling zonder inspuitingen of operatie. De hersteltijd is aanzienlijk korter en de kans op bijwerkingen aanzienlijk lager.

“Als huidtherapeut vind ik dat huidverjonging niet ten koste van alles moet gaan. Zo vind ik het belangrijk dat de mimiek normaal blijft en ook dat er geen vervorming optreed. Een boze uitdrukking moet er gewoon boos uit kunnen zien, niet van plastic.”

Faceliften zonder operatie of inspuiting: hoe werkt het?

Een mini facelift kan ook zonder operatie, snijden en inspuiten. Er bestaan verschillende lasertechnieken om de huid te verjongen. Voorbeelden zijn: lasers met radiofrequentie, Diode lasers, lasers zonder radiofrequentie en IPL-technieken. Redenen waarom men kiest voor de natuurlijke facelift zijn de minimale downtime, minder kans op complicaties, veiliger, er wordt niet in de huid gesneden en er worden ook geen (lichaamsvreemde) stoffen in de huid gespoten.

“Een traditionele facelift, trekt enkel de huid strak. Als huidtherapeut zie ik de term huidverjonging veel breder. Ook door het verminderen van pigmentvlekjes, couperose en grove poriën ziet de huid er jeugdiger uit. Daar komt geen mes of spuit aan te pas.”

Een natuurlijke facelift met de eMatrix methodeMini Facelift

De eMatrix is een mooi alternatief voor de traditionele facelift. Het is namelijk een all-in one huidverjongende behandeling. De eMatrix wordt ingezet om de huidstructuur te verbeteren en de huid te verstrakken. Grove poriën verfijnen, huidoneffenheden en pigmentvlekjes verminderen, eventuele (acne)littekentjes verdwijnen en de huid wordt weer strakker en gladder.

De eMatrix werkt op twee manieren. Enerzijds maakt de eMatrix een heleboel minuscule gaatjes in de huid. Deze gaatjes vullen zich op met nieuw huidweefsel waardoor de huid gladder wordt. Daarnaast stimuleert de ematrix de aanmaak van collageen in de huidlagen zodat de huid ook verstrakt.

De huidtherapeut kijkt samen met u naar de gewenste resultaten en stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Maak bewust een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met een van onze huidtherapeuten bij u in de buurt en laat u goed informeren.

Een natuurlijke facelift met de matrix IR methode

Voor diepe rimpels en lijnen is er de natuurlijke matrix IR facelift. Deze behandeling werkt nog dieper en intensiever dan de Ematrix laser behandeling. De Matrix IR laat de bovenste huidlaag intact en prikkelt alleen de diepe huidlagen. Deze laserbehandeling wordt veelal gedaan in combinatie met de eMatrix maar kan ook als losse behandeling uitgevoerd worden.

De Matrix IR is een veilige en effectieve (niet-ablatieve) methode voor het verminderen van de diepe rimpels, zoals de voorhoofdrimpels, frons en neuslippenplooi. Het is een goed alternatief voor de traditionele facelift omdat er nagenoeg geen downtime is. De meest voorkomende huidreacties zijn een lichte roodheid en een lichte zwelling op het behandelde huidgebied.

Daarnaast is het een veilige behandeling. De kans op complicaties is vele malen lager dan bij intensieve operaties, omdat de bovenste huidlaag niet wordt aangetast. Er wordt niet in de huid gesneden en er kan dus ook geen littekenvorming optreden.

Het verminderen van pigmentvlekken en couperose

De Elos SRA is ook een geschikte techniek om de huid te verjongen. Het vermindert pigmentvlekken en couperose. Een bijkomend effect is dat de Elos SRA de huid stimuleert om meer collageen aan te maken. De Elos SRA werkt op basis van IPL licht gecombineerd met radiofrequentie. Deze behandeling is tevens zeer geschikt om te combineren met de Ematrix en Matrix IR.

Wilt u meer weten of een natuurlijke facelift ook de juiste methode is voor u?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij u in de buurt. Onze medisch specialisten nemen de tijd voor u om al uw vragen goed te beantwoorden. Ook kunnen ze vertellen welke methode het meest geschikt is voor u!