Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Huidbehandeling | cosmetique Totale

Voor het oplossing van uw huidprobleem zijn vaak meerdere medische behandelmethodes mogelijk. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult, bekijkt de Huidtherapeut uw huid aandachtig. Zij zal u de beste huidbehandeling adviseren zodat u snel, veilig en effectief van uw huidprobleem verlost bent. Onze specialisten werken met de allernieuwste producten, technieken en hoogwaardige FDA gekeurde apparatuur. Bekijk hier beneden onze huidbehandelingen.

huidbehandelingen Cosmetique Totale

Camouflage behandeling

Kleurverschillen op de huid kunnen erg ontsierend zijn en als zeer storend worden ervaren. Met een camouflage behandeling kunt u opvallende kleurafwijkingen corrigeren, verminderen en verwijderen.

Camouflage behandeling

Ematrix Cosmetique Totale

Ematrix en Fractora methode

Het revolutionaire huidverjongings- en verstrakkingsapparaat heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren op handen gedragen.

Ematrix methode

Elos Cosmetique Totale

Elos methode

De Elos is de allernieuwste generatie licht en laser techniek. Traditionele IPL en laser apparaten hebben allebei goede en minder goede eigenschappen. De medische Elos methode is een laser en IPL apparaat in één.

Elos methode

laserbehandelingen Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Wij werken met de allernieuwste medische lasers. Met o.a. de Picolaser, Diodelaser, ND: Yag laser en Alexandrite laser heb we altijd de beste lasers voor u. Hiermee kunnen we definitief ontharen,  rode en blauwe vaatjes laseren, pigmentvlekken en acne littekens verwijderen, tatoeage verwijderen en kunnen we de huid verjongingen en verbeteren.

Laserbehandelingen

ipl behandelingen Cosmetique Totale

IPL Behandelingen

De Elos is het allernieuwste op het gebied van IPL behandelingen en is op vele vlakken verbeterd ten opzichte van traditionele IPL apparatuur.

IPL Behandelingen

peeling Cosmetique Totale

Medische peelings

Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versnelt tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat.

Medische peelings

Huidtherapie behandelingen Cosmetique Totale

Huidtherapie behandelingen

Huidtherapie behandelingen worden bij Cosmetique Totale uitgevoerd door de speciaal opgeleide, Kwaliteit geregistreerde Huidtherapeuten.

Huidtherapie behandelingen

Huid behandeling thuis Cosmetique Totale

Thuis behandelen

Bent u onder behandeling bij de huidtherapeut voor definitief ontharen, pigmentvlekken, couperose, littekens of schimmelnagels?

Thuis behandelen