Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Huidbehandeling | Cosmetique Totale

Onze HBO huidtherapeuten kennen de huid van binnen en van buiten en zijn gespecialiseerd in diverse huidbehandelingen. Tijdens een uitgebreid intakegesprek geeft onze huidtherapeut een persoonlijk huidadvies en bespreken jullie met elkaar welke huidbehandeling het beste bij jouw wensen past. Met behulp van de nieuwste en veiligste lasers en behandelmethoden behalen we vervolgens samen met jou de beste resultaten. Hieronder een overzicht van de mogelijke behandelingen.

huidbehandelingen Cosmetique Totale

 

Laserbehandelingen

Bij Cosmetique Totale hebben wij een grote diversiteit aan medische lasers tot onze beschikking. Met onze laserbehandelingen kunnen wij ieder huidtype veilig en effectief behandelen.

Laserbehandelingen

Peeling behandeling Cosmetique Totale

 

Peelings

Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste dode huidlaagje in een versnelt tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. Een medische peeling is een effectieve behandeling die op vele manieren kan worden toegepast. Zo hebben wij voor iedere huid een geschikte medische peeling

Peeling

Definitief ontharen

 

Definitief ontharen

Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren echt voorbij! Wij werken met de allernieuwste apparatuur, zodat we ieder huidtype veilig en effectief kunnen behandelen. Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt laserontharen in het gelaat bij vrouwen vaak vergoed door zorgverzekeraars.

Definitief ontharen

Picolaser

 

Picolaser

Ongewenste tatoeages verwijderen wij veilig en snel met onze Picolaser. Dit is de nieuwste laser op het gebied van tatoeage verwijderen. De unieke Focus Dots nabehandeling zorgt voor een snellere genezing en voorkomt dat er littekens ontstaan.

Picolaser

Huidverbetering

 

Huidverbetering

Ben je geïnteresseerd in algehele huidverbetering? De huidtherapeut stelt tijdens het gratis consult een persoonlijk behandelplan met je op, waarbij rekening zal worden gehouden met jouw huidtype, wensen en de mogelijkheden.

Huidverbetering

Thuis behandelingen Cosmetique Totale

 

Home treatments

Thuis aan de slag om jouw huidprobleem aan te pakken of jouw huid goed te verzorgen? Onze Home Treatments zijn snelle, simpele én effectieve thuisbehandelingen speciaal voor jouw huid!

Home treatments

Huid problemen behandelen

 

IPL behandeling

Intense Pulse Lightening, ook wel IPL genoemd, wordt net als laser ingezet om bepaalde huidproblemen te behandelen zonder omliggende huid te beschadigen. Bij Cosmetique Totale maken we gebruik van IPL apparatuur gecombineerd met radiofrequentie.

IPL behandeling

Coagulatietherapie

 

Coagulatietherapie

Verheven huidafwijkingen zoals (steel-)wratjes, fibromen, bindweefselbultjes of bloedblaasjes kunnen we nauwkeurig en veilig behandelen door middel van coagulatietherapie (warmte). Na de behandeling ontstaat er een klein korstje op de huid welke binnen enkele dagen zal genezen en je er weer een gladde huid voor terug hebt.

Coagulatietherapie

 

Camouflagetherapie Cosmetique Totale

 

Camouflagetherapie

Onze huid is vaak niet helemaal egaal. Om kleurverschillen te verminderen zijn er verschillende behandelmogelijkheden. Camouflage therapie wordt veelal vergoed door de zorgverzekeraar!

Camouflagetherapie

 

Injectables Cosmetique Totale

 

Injectables

Bij Cosmetique Totale werken plastisch chirurgen en dermatologen met een brede kennis en ervaring. Als medisch specialist zijn zij gespecialiseerd in injectables zoals botox en fillers, maar zij voeren ook kleine operatieve behandelingen uit, zoals bijvoorbeeld ooglidcorrecties.

Injectables