Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Huidproblemen

Huidproblemen bestaan er in alle vormen en maten. Vaak worden huidproblemen als (cosmetisch) storend ervaren. Gelukkig kun je nu iets aan jouw huidprobleem laten doen. Onze HBO huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse huidaandoeningen, zoals bijvoorbeeld acne, littekens, couperose, pigmentvlekken en schimmelnagels. Ook voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei of het laseren van tatoeages kun je bij ons terecht. Hieronder een overzicht van de mogelijke behandelingen.

Acne & acnelittekens

Acne & acnelittekens

Voor acnebehandelingen hebben wij diverse methoden met als doel het verminderen van talg en ontstekingen in de huid. Acnebehandelingen bestaan uit dieptereiniging in combinatie met medische peelings. Daarnaast pakken we acnelittekens aan door middel van laserbehandelingen. De laser vermindert de roodheid en vernieuwt het weefsel waardoor de huid weer strak en egaal wordt.

Acne behandelen

Couperose & Rosacea

Couperose & rosacea

Bij couperose zijn rode of paarse gesprongen adertjes zichtbaar in de huid. Ook rosacea (roodheid in combinatie met acne) of diffuse roodheid kan worden behandeld door middel van lasertherapie en medische peelings. Tijdens de laserbehandeling couperose worden vaatjes en bijbehorende roodheid vernietigd.

Couperose laseren

Fibromen & ouderdomswratjes

Fibromen & ouderdomswratjes

Verheven huidafwijkingen zoals (steel-)wratjes, fibromen, bindweefselbultjes of bloedblaasjes kunnen we nauwkeurig en veilig behandelen door middel van coagulatietherapie (warmte). Na de behandeling ontstaat er een klein korstje op de huid welke binnen enkele dagen zal genezen en je er weer een gladde huid voor terug hebt.

Fibromen & ouderdomswratjes behandelen

laserbehandelingen

Littekens & striae

Een littekenbehandeling is erop gericht om het litteken te verminderen, versoepelen of op te vullen. Eveneens vindt er verbetering plaats op het gebied van jeuk of pijn of kleurverschillen in de huid. De behandeling van striae is gericht op het versoepelen van de huid, verbeteren van kleur en opvullen van de atrofische lijntjes.

Litteken behandelen

Ongewenste haargroei

Ongewenste haargroei

Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren echt voorbij! Wij werken met de allernieuwste apparatuur, zodat we ieder huidtype veilig en effectief kunnen behandelen. Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt laserontharen in het gelaat bij vrouwen vaak vergoed door zorgverzekeraars.

Ongewenste haargroei behandelen

Pigment & Melasma

Pigmentvlekken & melasma

Wil je op een professionele manier af van je pigmentvlekken, zonschade, ouderdomsvlekken en/of melasma? Wij werken met verschillende behandelmethoden zoals laserbehandelingen en medische peelings om pigment te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Pigmentvlekken behandelen

Slappe huid behandelen

Rimpels & slappe huid

Wanneer we ouder worden, vermindert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor onze huid verslapt en rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Met laserbehandelingen kunnen we de aanmaak van collageen en elastine stimuleren waardoor de huid zal vernieuwen. Rimpels en fijne lijntjes worden verzacht en opgevuld. Een nieuwe, mooie huid wordt zichtbaar.

Rimpels & slappe huid

Schimmelnagels laseren

Schimmelnagels

Schimmelnagels, of wel kalknagels, zijn een vervelend en hardnekkig probleem. Met behulp van onze laserbehandelingen tegen schimmelnagels en bijbehorend thuisadvies helpen wij je graag van schimmelnagels af. De laser verhit de schimmel en de aangedane nagels zullen schoon uitgroeien.

Schimmelnagels behandelen

Picolaser behandeling

Tatoeage verwijderen

Ongewenste tatoeages verwijderen wij veilig en snel met onze Picolaser. Dit is de nieuwste laser op het gebied van tatoeage verwijderen. De unieke Focus Dots nabehandeling zorgt voor een snellere genezing en voorkomt dat er littekens ontstaan.

Tatoeage verwijderen