Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Huidproblemen

Als u zich ergert aan een huidprobleem en/of u heeft er echt last van, dan kunt u er iets aan laten doen. De HBO Huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn gespecialiseerd in het verwijderen van huidproblemen. Ze helpen u graag snel en effectief van uw huidprobleem af! Bekijk de links hieronder voor meer informatie per huidproblemen.

acne

Acne behandelen

Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne.

Acne behandelen

Ematrix Cosmetique Totale

 

Home Treatments

Het revolutionaire huidverjongings- en verstrakkingsapparaat heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren op handen gedragen.

Home Treatments

couperose

Couperose en Rosacea

Het laseren van couperose kan gebruikt worden voor verschillen vaatafwijkingen. Couperose is een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes.

Couperose laseren

littekens

Littekens en Striae

De behandeling van littekens is erop gericht om het litteken te verwijderen, platter te maken of het litteken juist op te vullen. Ook kan een littekenbehandeling gericht zijn op het verminderen van kleurverschillen.

Litteken behandelen

laserbehandelingen

Ongewenste haargroei

Een effectieve manier van ontharen in deze tijd is het laserontharen. Deze manier van ontharen zorgt ervoor dat haarzakjes in de huid vernietigd worden, zodat nieuwe haargroei onmogelijk wordt gemaakt.

Ongewenste haargroei behandelen

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken verwijderen

Bij Cosmetique Totale kunt u terecht als u op een professionele manier van uw pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en/of zonschade af wilt komen.

Pigmentvlekken verwijderen

rimpels opvullen

Rimpels en slappe huid

Met de allernieuwste huidverstrakking en/ of rimpel behandelingen is het niet alleen mogelijk om het huidverouderingsproces te stoppen, maar zelfs terug te draaien!

Rimpels en slappe huid

Kalknagels laseren

Schimmelnagels | Kalknagels

Schimmelnagels kunnen tegenwoordig goed door middel van lasermethoden behandeld worden. De laserbehandelingen worden uitgevoerd door een huidtherapeut van Cosmetique Totale

Kalknagels laserbehandeling