Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Ervaren Huidtherapeuten

Bij Cosmetique Totale werken ervaren huidtherapeuten met de beste medische lasers en peelings. Zo kunnen ze als geen ander veilig, snel en effectief acne- littekens, overbeharing, pigmentvlekken, couperose, tatoeages en rimpels verwijderen.

Cosmetique Totale is een landelijke organisatie, onze huidtherapeuten zijn werkzaam op ruim 200 locaties in Nederland. Al onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Net als het Ministerie van Volksgezondheid streven wij ernaar de kwaliteit van de diverse laserbehandelingen te waarborgen. Daarom worden alle behandelingen bij ons uitgevoerd door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten (Huidtherapie is geregistreerd volgens de wet BIG, artikel 34).

Huidtherapeuten

 

Wat doet een HUIDTHERAPEUT?

Het werk van een huidtherapeut (huidtherapie) bestaat voornamelijk uit het verminderen, oplossen of voorkomen van (klachten door) huidproblemen. Een huidtherapeut werkt vaak samen met andere specialisten zoals dermatologen en huisartsen. Het specialisme huidtherapie wordt gezien als een aanvulling op dermatologie.

Huidtherapie

 

Wanneer ga je naar een huidtherapeut?

Je kunt voor alle huidproblemen terecht bij onze huidtherapeuten.
Voorbeelden van klachten waarbij huidtherapie wordt toegepast zijn:

• Lichte tot zware vormen van acne
• Vaataandoeningen zoals rosacea of couperose
• Pigmentvlekken
• Littekens verwijderen of het camoufleren daarvan
• Huidveroudering, rimpels
• Overbeharing
• Ongewenste tatoeages

Verschil tussen een huidtherapeut en dermatoloog

Een dermatoloog en huidtherapeut werken goed samen. Een huidtherapeut is speciaal hoogopgeleid voor het professioneel uitvoeren van de behandelingen zoals:

• Camouflagetherapie
• Lichttherapie
• Lasertherapie
• Peeling
• Coagulatie

Daarin tegen kan je bij een dermatoloog weer beter terecht voor:

• Het voorschrijven van medicatie
• Nemen van een huidbiopt
• Spataderen verwijderen
• In sommige gevallen injectables

Mede door onze deskundigheid worden we aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.

Acne therapie
 

Vergoeding huidtherapie

Huidtherapeutische behandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed. Of u de behandelingen vergoed krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering. Huidtherapie valt onder de aanvullende zorgverzekering. Als je recht hebt op een vergoeding dan zit u bij ons goed, want wij zijn erkend door alle zorgverzekeraars! 6 dagen in de week kunnen wij uw vraag beantwoorden via de telefoon, mail en chat. U heeft direct contact met een kwaliteit geregistreerde huidtherapeut. Vergoeding Zorgverzekeraar

Wilt u gratis advies van de huidtherapeut?

 

Graag nodigen we u dan uit voor een gratis en vrijblijvend consult.Lasertherapie huidtherapeut
Tijdens dit consult kan de huidtherapeut uw huid goed bekijken en kunt u uw wensen bespreken. Vervolgens kan de huidtherapeut met deze informatie u een persoonlijk advies geven voor een behandelplan die aansluit bij uw wensen. Ook kan de huidtherapeut direct vertellen of deze therapie wordt vergoed door uw zorgverzekeraar of wat de eventuele kosten daarvoor zijn. Ja, ik wil gratis advies

Welke apparatuur gebruikt de huidtherapeut?

Onze huidtherapeuten werken alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk bewezen effectief zijn. Al onze lasers hebben het strenge FDA keurmerk. We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om uw huid!

Hoe vind ik een huidtherapeut van Cosmetique Totale?

De huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn werkzaam op onze eigen vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Assen, Zeeland, Alphen aan den Rijn, Bussum, Zeist, Eindhoven en Nijmegen. Daarnaast zijn onze speciaal opgeleide huidtherapeuten werkzaam op ruim 200 locaties in heel Nederland.
Een samenwerking met Cosmetique Totale

Kijk voor al onze behandellocaties op: www.cosmetique-totale.nl/locaties
of stel uw vraag direct via 085 902 20 80,
dan helpt een van onze deskundige huidtherapeuten u graag verder.

Bekijk hier ons team specialisten samen hun kwaliteitsgegevens.

huidtherapeut