Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Deze maand waanzinnige kortingen op diverse huidverbeteringsbehandelingen!

Heeft u weinig vrije tijd en wilt u toch uw huid weer mooi maken? Kom dan naar Cosmetique Totale en profiteer van waanzinnige kortingen! Wij hebben geavanceerde huidverbeteringsbehandelingen waarvan u zelf, uw partner of vrienden met korting kunnen genieten.

ELOS actie

De ELOS-methode toegepast voor huidverjonging en huidverstrakking. De ELOS-technologie zorgt ervoor dat probleemgebieden diep in de huid worden aangepakt. Hierdoor worden er diep in de huid nieuwe cellen en collageen aangemaakt. Uw huid ziet er in een mum van tijd weer jong en fris uit!

 

Nu 5 Skin Tightening of RF ELOS behandelingen voor de prijs van 4!!

Klik hier voor een gratis consult zodat onze HBO- en BIG-geregistreerde huidtherapeute kan bepalen welke methode het beste bij u past!

Elos Skin Tightening is de perfecte behandeling voor de huid die door veroudering, stress, zonlicht of roken haar stevigheid is verloren. Elos Skin Tightening verwarmt de huid door infrarood en radiofrequentie aan de oppervlakte én in de diepte. Dat stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt gelift, grove poriën worden kleiner en littekens vervagen.

Nu 5 behandelingen voor de prijs van 4! 

Klik hier voor een gratis consult!

 

eMatrix actie

De eMatrix-methode is een revolutionaire methode die wereldwijd door vooraanstaande dermatologen wordt toegepast om de huid tegelijkertijd te verjongen en te verstrakken.

Laat uw gehele gelaat nu wel heel voordelig behandelen. In plaats van € 1500,- voor 3 behandelingen, betaalt u nu slechts € 1125,- !