Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Huidverjonging ZONDER botox!

Al sinds 2004 richt Cosmetique Totale zich op natuurlijke huidverjonging ZONDER botox!

huidverjonging zonder botox

Die prachtige lachrimpel is echt niet het probleem. Juist kleine nuances zoals pigmentvlekken, ouderdomswratjes, rode vaatjes, lijntjes en zonschade zijn de grote boosdoeners. En precies dáár zijn onze huidtherapeuten in gespecialiseerd, met de beste medische peelings, lasers en behandelmethodes. Onze specialisten informeren u uitgebreid over de mogelijkheden en denken met u mee. Zodat u er weer uit ziet zoals u zich voelt: jong, mooi en stralend!

Leeftijdsverraders in no time verwijderen

Opvallende pigmentvlekken, zonschade en roodheden worden feilloos aangepakt met de elos SRA, Lumecca 515 of 580. Al na 1 tot 3 behandelingen heeft u weer een prachtige egale huid. Ongewenste leeftijdshaargroei op uw kin, bovenlip of gezicht worden met uiterste precisie verwijderd met de diode laser, alexandriet laser, Nd:YAG laser of Elos laser.

“Gebruik de spiegel weer om uzelf tevreden in de ogen te kijken, zónder dat u continu bezig bent met het verdoezelen van die pigmentvlekken of het steeds weer verwijderen van uitstekende haartjes in uw gezicht.”

Een gezonde, gladde nieuwe baby huid

medische peeling zonder botoxVerwijder letterlijk het oude en dode bovenste huidlaagje van uw gezicht af met een medische peeling zoals glycolzuur, salicylzuur, TCA, cosmo peel Forte of de mela peel. Uw oude huid verdwijnt, samen met alle oneffenheden, vlekken en reliëf lijntjes. Met de curette of zapper worden ouderdomswratjes of fibromen in een handomdraai verwijderd. Er ontwikkelt zich een heerlijk zachte, nieuwe babyhuid op uw gezicht.

Diepe huidschade herstellen voor een jonge uitstraling

In de diepere huidlagen zit collageen en elastine. Met de jaren neemt deze structuur af en dit veroorzaakt een volumeloze huid. Huidschade zoals (acne) littekens, een grove huidstructuur, grote poriën, lijntjes, rimpels en een slappe huid maken dat u er veel ouder uit ziet dan u zich voelt.

Met fractionele lasers als de Fractora, e-Matrix en elos WRA krijgt uw diepe huidlaag een sublieme boost. Deze technieken zijn erop gericht om uw huid effectief te verjonging zonder algehele huidbeschadiging, chemische inspuitingen of operaties. Ze zetten uw huid zelf aan het werk. Tijdens het diep stimuleren van de collageen en elastine synthese, zal uw huid alle storende fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en littekens herstellen.acne littekens laseren

“Met één tot enkele gecombineerde huid verjongende behandelingen zet u in een handomdraai een flinke stap terug in de tijd!”

De beste behandeling is maatwerk

Wil u ook natuurlijke huidverjonging ZONDER botox? Onze hbo-huidtherapeuten hebben ontzettend veel mogelijkheden voor natuurlijke huidverjonging zonder botox. Hun werkwijze is geen one-size-fits-all. De mooiste en langdurigste resultaten op het gebied van algehele huidverjonging, worden het best bereikt door eerst naar úw huid te kijken. En daar passen onze specialsten de behandeling op aan, met soms een 2-in-1 of zelfs 3-in-1 behandeling.

Natuurlijke huidverbetering

Wil u ook natuurlijk mooi uzelf zijn?
Boek nu een afspraak voor een gratis consult met onze specialist bij u in de buurt! Dan krijgt u een huidanalyse en uitgebreid behandelplan dat precies bij uw wensen aansluit. Wilt u huidverjongende behandelingen combineren? Dan komt u in aanmerking voor de Mix & Match korting tot 25%  op de tweede of derde gecombineerde behandeling!