Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Huidveroudering tegengaan

Ouder worden we allemaal, gelukkig maar! Maar verschillende factoren in ons leven zorgen er voor dat we met de jaren mee een slappere huid krijgen waarbij plooien en rimpels niet wegblijven. Die lach- of voorhoofdrimpels: graag komen we er van af. Wat kan je nou eigenlijk doen tegen rimpels en wat is de beste methode om rimpels te verwijderen? Bij Cosmetique Totale kun je terecht voor rimpelbehandelingen door middel van peelings en laser behandelingen.

 

rimpels verwijderen
Huidveroudering tegengaan? Cosmetique Totale heeft hier verschillende mogelijkheden voor. Rimpels en plooien op het gezicht kun je door middel van een peeling bij een van onze huidtherapeuten laten verminderen. Ook zijn er andere behandelingen die effectiever zijn zoals een laserbehandeling die de rimpels van binnenuit aanpakt. Deze laserbehandelingen hebben een natuurlijk effect en zorgen dat je je natuurlijke gezichtsuitdrukking behoudt.

 

Ontstaan van rimpels en huidveroudering

Rimpels en een verslapte huid ontstaan omdat er door de jaren heen minder collageen en elastine wordt aangemaakt. Collageen en elastine zorgen ervoor dat de huid soepel en strak blijft. Dit gebeurt bij iedereen en is zeker iets waar we ons niet voor hoeven te schamen.

Factoren zoals roken, drinken en zon kunnen het ontstaan van rimpels sterk laten toenemen. Ook andere factoren zoals stress en voeding spelen hier een rol in. Ook maakt het huidveroudering tegengaan moeilijker.

 

huidveroudering tegen gaan
Peeling huidveroudering

Cosmetique Totale biedt verschillende mogelijkheden voor het verwijderen van rimpels. Zou je de huid even willen opfrissen en er weer stralend laten uitzien, kies dan voor een medische peeling. Deze zal het schilfer proces van de huid versnellen waardoor de bovenste laag van de huid verschilfert. Hierna ontstaat er een nieuwe gladde huid met minder rode plekjes, pigment vlekjes en fijne rimpels. Bij een peeling behandeling zal de huidtherapeut eerst gebruik maken van een voorbereidende peeling. Hierna zullen er sterkere peelings worden gebruikt zoals de TCA peeling of de Cosmo Peel Forte. De huidtherapeut zal tijdens het consult beslissen welke peeling gebruikt gaat worden.

 

Laseren tegen huidveroudering

Er zijn verschillende lasers die we gebruiken voor het verwijderen en verminderen van rimpels. Bij het gratis consult concludeert de huidtherapeut welke laser er het beste effect bij de gewenste resultaten geeft. Wij maken gebruik van de nieuwste lasers en technieken om het beste resultaat uit de behandeling te kunnen krijgen. Onze huidtherapeuten zijn ervaren in het behandelen van rimpels.

laseren tegen huidveroudering

De rimpels herstellen van binnenuit door de laser die kleine gaatjes diep in de huid prikt. Op deze manier krijg je een natuurlijke lift van de rimpel. Vaak zijn er bij een laserbehandeling voor huidverstrakking maar 3 tot 5 behandelingen nodig. Om de zes weken zal er een behandelingen plaats vinden door onze huidtherapeuten. Ook is het belangrijk dat je thuis de huid ook goed verzorgt. Gebruik daarom producten die de huidtherapeut aanraadt.

Meer weten over het tegengaan van huidveroudering? Maak dan snel en afspraak voor een gratis consult. Met meer dan 200 vestigingen is er altijd wel een bij u in de buurt.