Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Huidverstrakking

Huidverslapping ontstaat met de jaren. Doordat er minder nieuwe cellen, collageen en elastine wordt aangemaakt, gaat de huid hangen. Cosmetique Totale biedt diverse laserbehandelingen aan die huidverslapping effectief verhelpen waardoor uw huid weer strakker is. Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze verschillende laserbehandelingen. Weet u niet zeker welke behandeling bij u past? Meld u dan aan voor een gratis consult, onze huidtherapeuten adviseren u dan over de behandeling die past bij uw huid.

ematrix machine

Huidverstrakking met eMatrix

De eMatrix is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en is in Nederland al een ware hype te noemen. Bekende Nederlanders laten de injectable naalden links liggen en kiezen liever voor deze natuurlijke huidverstrakking behandeling.

eMatrix
Huidverstrakking

Huidverstrakking met de fractionele laser

De revolutionaire Matrix IR Fractionele laser behandeling stelt u in staat om uw frisse, jeugdige huid op een comfortabele en veilige manier te behouden.

Fractionele laserbehandeling
Cosmetique Totale Evert Doorn Fotografie-35 (Kopie)

Huidverstrakking prijzen

In onze prijslijst treft u een indicatie voor alle behandelingen. De huidtherapeute kan u tijdens een consult de definitieve prijs vertellen. Prijzen zijn vanaf €75,-.

Huidverbetering prijzen
Huidverbetering

Huidverbetering kuur korting

Deze maand waanzinnige kortingen op diverse huidverbeterings-behandelingen!
Heeft u weinig vrije tijd en wilt u toch uw huid weer mooi maken?
Kom dan naar Cosmetique Totale en profiteer van waanzinnige kortingen!