Waarom is vitamine C onmisbaar?

  • Vitamine C heeft een bewezen effect op het herstellen van de huidbarrière. Hierom heeft het een positief effect op het verminderen van acne, rosacea klachten of kan het worden ingezet na bijvoorbeeld een laser behandeling voor een sneller huidherstel.
  • Vitamine C is een van de weinige ingrediënten die bewezen effectief werkt tegen huidveroudering. Dit komt omdat het de aanmaak van collageen in de huid stimuleert. Collageen is het stofje in de huid dat zorgt voor stevigheid en kan bij stimulatie fijne lijntjes doen verminderen.
  • Vitamine C kan al aanwezige UV schade in de huid beperken.
  • Wanneer wij pigmentvlekken behandelen zit er bij het productadvies ook altijd een product met vitamine C, en dat is niet voor niets! Vitamine C kan ook pigmentvlekken en melasma verlichten en stabiliseren. Uit onderzoek gebleken dat de huid na langdurig gebruik van vitamine C egaler en steviger wordt!

Werkt vitamine C uit een potje?

Je snapt nu waarom wij fan zijn van vitamine C in je huidverzorging. Maar waar vind je nu een product die aan de voorwaarden voldoet? Vitamine C is een heel instabiel ingrediënt. Dit houdt in dat het alleen zijn werking kan behouden wanneer het lucht- en lichtdicht verpakt is. Wil je er zeker van zijn dat de crème doet wat het beloofd, let er dan op dat het in een lichtdichte pompflacon zit. Daarnaast kun je pas van de voordelen van vitamine C profiteren wanneer het in hoge concentraties (minimaal 4%) in een product aanwezig is. Wij raden vaak de Brightening Serum en Illuminating Serum van elementrē aan. Deze producten kunnen jou de kracht van vitamine C in een serum laten ervaren.

Brightening Serum

Dit krachtige serum bevat een geconcentreerde dosis van 15% vitamine C in drie verschillende vormen. De vitamine C werkt samen om de huid een interne boost te geven. Het resultaat? Een stralende, egale en verhelderde teint. 

Breng dit serum 's ochtends en/of 's avonds aan op een gereinigd gezicht en hals.

Shop Brightening Serum

Brightening Serum Elementre Vitamine C

Illuminating Serum

Dit serum met 30% vitamine C werkt verhelderend op pigmentvlekken en heeft een anti-verouderingseffect. Bovendien bevat dit product ook feruïnezuur en vitamine E. 

Breng dit serum twee tot drie keer per week 's ochtends of 's avonds aan op een gereinigde huid.

Shop Illuminating Serum

Renewing Serum COMBINED Small

Wordt vitamine C ook in een behandeling gebruikt?

Wil je een flinke boost voor je huid? Bij ons kun je ook een afspraak inplannen voor een 70% vitamine C peeling! Deze peeling zorgt ervoor dat je huid zal stralen als nooit tevoren. De peeling werkt op zowel het sterker maken van de huid, het herstellen van de huidbarrière, de aanmaak van collageen, het verlichten van pigment en het verminderen van aanwezige zonschade. Het fijne aan deze peeling is dat wij hem heel het jaar door kunnen uitvoeren. Boek een gratis en vrijblijvend consult met een van onze huidtherapeuten. Zodat zij eerst jouw huid kunnen bekijken en nog eventuele vragen kunnen beantwoorden voor de behandeling.

Acne Rotterdam

Gratis & Vrijblijvend consult
Zeg huidproblemen vaarwel en hallo tegen de beste versie van jezelf!

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 45,-. Onze huidtherapeut analyseert tijdens de afspraak je huid en stelt een behandeladvies op. Je krijgt daarmee inzicht in welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid, het aantal benodigde behandelingen en bijbehorende prijzen. Ook kijken we altijd of je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding. Wij zijn namelijk aangesloten bij alle erkende zorgverzekeraars.

Boek jouw gratis consult
CT Community (1)

Join CT Community!

Sluit je aan bij 50.000+ leden en krijg elke week fijne skincare tips, exclusieve kortingen en acties & een blik achter de schermen van de huidtherapeuten van Cosmetique Totale in jouw inbox.

WORD NU LID!

(P.S. We gaan natuurlijk vertrouwelijk met je gegevens om, want wij vinden spam ook stom.)

BOEK NU GRATIS CONSULT