Wat is Razor Burn en waarom moet je het voorkomen?

Je gezichtshuid heeft met andere omgevingsfactoren te maken dan de huid op bijvoorbeeld je ellebogen en knieën. De huid op je gezicht is daarom voorzien van extra bloedvaatjes, haarzakjes, zweetklieren en talgklieren die deze tere huid helpen beschermen, genezen en hydrateren. En dat is niet voor niets, tijdens het scheren verwijder je de opperlaag van de huid en maak je je poriën toegankelijk voor bacteriën. Deze bacteriën zorgen weer voor ontstekingen in je haarzakjes. Het resultaat? Jeuk, roodheid, irritatie, bultjes en puistjes. 

Hoe voorkom je rode scheerbultjes? Een baard laten groeien is niet voor iedereen weggelegd. Daarom wordt door veel mannen gekozen voor het verwijderen van de baard door middel van laserontharing. Een pijnloze oplossing, die de huid niet beschadigd. 

De voordelen van definitieve ontharing van de baardstreek

Misschien denk je nu wel, wat zou het leven toch mooi zijn zonder al deze nadelen van het hebben van een baard. Tegelijkertijd voel je je niet jezelf zonder baard. Wij snappen dat, een baard kan een look maken of breken. Het geeft charme, karakter en stijl. Gelukkig voor jou, is het doel van Cosmetique Totale niet om elke man definitief te ontharen. Ons doel is dat jij gelukkig bent! 

Je kunt er dan ook voor kiezen om niet de gehele baard definitief te ontharen met de laser, maar om vorm te geven aan je baard. Laserontharen kan ook worden ingezet voor het creëren van een strakke baardlijn, waarbij je bijvoorbeeld nooit meer je jukbeenderen of nek hoeft te scheren. Zo kiezen sommige mannen ervoor, om een strakke baardlijn te vormen door laserontharing op bepaalde gebieden in hun baardstreek toe te passen. Op de plekken die niet met de laser behandeld worden, kan de baard wel groeien. 

Definitief Ontharen Baard

Besteed jouw tijd aan andere dingen dan jouw baard! 

Daarnaast kan het hebben van een baard erg tijdrovend zijn. Wanneer je iedere dag 8 minuten besteedt aan jouw baardverzorging, ben je per jaar wel twee hele dagen kwijt aan je baardverzorging. Dus wil jij iedere dag een keertje extra “snoozen” of heb je simpelweg iets beters te doen dan je baard scheren, dan heeft Cosmetique Totale de oplossing voor jou!  

Definitieve laserontharing van de baard

Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Dit zorgt ervoor dat de haartjes in eerste instantie minder snel terug groeien en na verloop van he behandeltraject helemaal wegblijven! Resulterend in een glad, haarvrij oppervlak op de plekken waar haargroei ongewenst is! 

Acne Rotterdam

Gratis & Vrijblijvend consult
Zeg huidproblemen vaarwel en hallo tegen de beste versie van jezelf!

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 45,-. Onze huidtherapeut analyseert tijdens de afspraak je huid en stelt een behandeladvies op. Je krijgt daarmee inzicht in welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid, het aantal benodigde behandelingen en bijbehorende prijzen. Ook kijken we altijd of je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding. Wij zijn namelijk aangesloten bij alle erkende zorgverzekeraars.

Boek jouw gratis consult
CT Community (1)

Join CT Community!

Sluit je aan bij 50.000+ leden en krijg elke week fijne skincare tips, exclusieve kortingen en acties & een blik achter de schermen van de huidtherapeuten van Cosmetique Totale in jouw inbox.

WORD NU LID!

(P.S. We gaan natuurlijk vertrouwelijk met je gegevens om, want wij vinden spam ook stom.)

BOEK NU GRATIS CONSULT