Wat is een CO2 laser?

De CO2 laser is een fractionele laser. Dit betekent dat de laser minuscule gaatjes in de huid maakt, waardoor deze gestimuleerd wordt om nieuw collageen en elastine aan te maken. Na de behandeling zal de bovenste huidlaag afschilferen, waarna er een gezonde, nieuwe huid tevoorschijn komt. Rimpels, fijne lijntjes en (acne) littekentjes worden van binnenuit opgevuld. Een CO2 laserbehandeling is een natuurlijke methode voor huidverbetering.

Behandelmogelijkheden
CO2 laser

Met de fractionele CO2 laser kunnen wij de volgende indicaties op het gehele lichaam behandelen:

  • Littekens / Acnelittekens
    Met de CO2 laser kunnen verschillende soorten littekens behandeld worden. Hierbij zal vooral de structuur van het litteken verbeteren en de roodheid of donkere vlekjes minder zichtbaar worden. 
  • Rimpels en fijne lijntjes
    Bij een verslapte huid en rimpels is het collageen in de huid afgenomen. Met een CO2 laserbehandeling tegen rimpels stimuleren we de huid om weer nieuw collageen aan te maken. Rimpels en fijne lijntjes worden van binnenuit opgevuld waardoor de huid veel jonger oogt dan voorheen.

  • Fibromen en ouderdomswratjes
    Ook fibromen, ouderdomswratjes en andere goedaardige huidbultjes kunnen wij effectief verwijderen met de CO2 laser.

Rimpels Verwijderen Laserbehandeling

Intensiteit en hersteltijd
CO2 laser

De CO2 laser is een intensieve, maar daardoor ook super effectieve laser. De CO2 laser kan fractioneel worden toegepast, maar ook volledig ablatief. Afhankelijk van jouw huidprobleem en het gewenste resultaat, wordt de laser hierop ingesteld. De huidtherapeut overlegt met jou welke intensiteit gewenst is.

De hersteltijd is volledig afhankelijk van de indicatie, grootte van het te behandelen gebied en de instellingen van de laser. Tijdens het gratis consult kan de huidtherapeut een goede indicatie geven hoelang de hersteltijd in beslag zal nemen.

Acne Rotterdam

Gratis & Vrijblijvend consult
Zeg huidproblemen vaarwel en hallo tegen de beste versie van jezelf!

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 45,-. Onze huidtherapeut analyseert tijdens de afspraak je huid en stelt een behandeladvies op. Je krijgt daarmee inzicht in welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid, het aantal benodigde behandelingen en bijbehorende prijzen. Ook kijken we altijd of je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding. Wij zijn namelijk aangesloten bij alle erkende zorgverzekeraars.

Boek jouw gratis consult

Veel gestelde vragen

De CO2 laser is erg effectief op het gebied van huidverbetering. Met een CO2 laserbehandeling kunnen we rimpels, fijne lijntjes, grove poriën, (acne)littekens en goedaardige huidbultjes verwijderen.

Stap 1: Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een gratis consult plaats. De huidtherapeut zal tijdens dit consult passend huidadvies geven en maakt een behandelplan op maat.

Stap 2: Voorafgaand aan de behandeling wordt het te behandelen gebied goed gereinigd. Op advies van de huidtherapeut kan er gekozen worden voor een verdovende zalf, deze dien je zelf mee te nemen naar de afspraak. Tijdens de laserbehandeling ervaar je warmte en een licht prikkelend gevoel. Na de behandeling trekt dit weg.

Stap 3: Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling, duurt het herstel 1 à 2 weken. Er zullen schilfers en korstjes ontstaan die vanzelf weer verdwijnen. Hierna wordt er een nieuwe, strakke huid zichtbaar. In de meeste gevallen is na één laserbehandeling het gewenste resultaat al behaald.

Het resultaat van een CO2 laserbehandeling is een strakke, gezonde huid waarbij rimpels en littekens minder zichtbaar zijn. De aanmaak van collageen en elastine werkt nog een aantal maanden na de behandeling door. Zo heb je een langdurig resultaat van een enkele behandeling.

Momenteel is een CO2 laserbehandeling mogelijk in:

Op onze andere locaties kun je wel terecht voor andere huidverbeterende behandelingen.

CT Community (1)

Join CT Community!

Sluit je aan bij 50.000+ leden en krijg elke week fijne skincare tips, exclusieve kortingen en acties & een blik achter de schermen van de huidtherapeuten van Cosmetique Totale in jouw inbox.

WORD NU LID!

(P.S. We gaan natuurlijk vertrouwelijk met je gegevens om, want wij vinden spam ook stom.)

BOEK NU GRATIS CONSULT