Voorkom zonschade in de zomer

Zoals je weet zorgt zonlicht voor een lekker bruin kleurtje. Maar wist jij dat dat door ons zo gewilde bruine kleurtje eigenlijk een beschadiging van het dna in onze huid is? Deze beschadiging versnelt het huidverouderingsproces met als gevolg een slappere huid met bruine en rode vlekken en een grotere kans om op latere leeftijd huidkanker te ontwikkelen. En om je te beschermen tegen dit teveel aan zonlicht, gaat de bovenste huidlaag zich juist verdikken, waardoor de huid vergrijst en verzorgende huidproducten niet of minder werkzaam zijn. Reden genoeg dus om jouw huid juist in de zomer een boost te geven met een huidtherapeutische Zomerpeeling!

Zomerpeeling 2020 Scaled

Hoe brengen wij jouw huid in top conditie terwijl jij heerlijk geniet van de behandeling?

Een zomerpeeling is een speciale peeling die in tegenstelling tot een traditionele medische peeling de bovenste huidlaag niet afschilfert. Door de sterke antioxidanten in de peeling wordt de huid juist gestabiliseerd en versterkt, waardoor het ontstaan van pigmentvlekken en huidveroudering wordt tegengegaan. Het resultaat is een gezonde huid, die mooier en egaler kleurt in de zon.
Natuurlijk is ieder huidtype anders. Daarom maken onze huidtherapeuten gebruik van verschillende Zomerpeelings, om de behandeling af te kunnen stemmen op de specifieke behoefte van jouw huid.

  • Heb je last van pigmentvlekken of een verslapte huid?
    Onze speciale Mandelic peeling op basis van amandelzuur is daar uitermate voor geschikt. De amandelzuur valt onder de AHA zuren en werkt antibacterieel, licht exfoliërend, blekend op pigmentvlekjes én is geschikt voor alle huidtypes. Door de milde werking van het amandelzuur is de Mandelic peeling uitermate geschikt voor de zomer.
  • Heb jij een gevoelige huid en bijvoorbeeld last van eczeem, rosacea of acne?
    Dan zal onze huidtherapeut kiezen voor een huidverbeterende peeling op basis van gluconolactone, een ingrediënt dat valt onder de PHA zuren. Een Zomerpeeling op basis van gluconolactone werkt exfoliërend en hydraterend voor de huid, een unieke combinatie! Door zijn milde werking kun je deze peeling ook ondergaan als je zwanger bent. Hij versterkt de huidconditie, verbetert de doorlaatbaarheid van de huid en vermindert de aanmaak van talg.
  • Wil jij je huid écht klaar maken voor de zomer?
    Een Zomerpeeling op basis van vitamine C levert een ware boost aan antioxidanten voor je huid, aangezien de peeling bestaat uit maar liefst 70% vitamine C (ascorbinezuur)! Deze peeling kun je heel fijn combineren met andere zuren of een laser behandeling. Ideaal om je huid te beschermen tegen zonschade, voor egalisatie van pigment, collageen aanmaak en een mooie glans van de huid. Ga je binnenkort op zonvakantie, of geniet je gewoon graag van de Nederlandse zon, dan is deze peeling een aanrader!

Thuis je huid verzorgen tijdens de zomer

Tot slot kunnen we niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je huid in de zomer goed te verzorgen én te beschermen. Wil jij jouw huid ook thuis in goede conditie houden, kies dan in de zomermaanden naast een goede minerale SPF crème altijd voor een dagverzorging met vitamine C. Een tip van onze huidtherapeut is de C25 Cream van Dermaceutic.

Zomer Huidverzorging
Acne Rotterdam

Gratis & Vrijblijvend consult
Zeg huidproblemen vaarwel en hallo tegen de beste versie van jezelf!

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 45,-. Onze huidtherapeut analyseert tijdens de afspraak je huid en stelt een behandeladvies op. Je krijgt daarmee inzicht in welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid, het aantal benodigde behandelingen en bijbehorende prijzen. Ook kijken we altijd of je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding. Wij zijn namelijk aangesloten bij alle erkende zorgverzekeraars.

Boek jouw gratis consult
CT Community (1)

Join CT Community!

Sluit je aan bij 50.000+ leden en krijg elke week fijne skincare tips, exclusieve kortingen en acties & een blik achter de schermen van de huidtherapeuten van Cosmetique Totale in jouw inbox.

WORD NU LID!

(P.S. We gaan natuurlijk vertrouwelijk met je gegevens om, want wij vinden spam ook stom.)

BOEK NU GRATIS CONSULT