Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

IPL behandelingen van Elos

iplDe Elos is het allernieuwste op het gebied van IPL behandelingen en is op vele vlakken verbeterd  ten opzichte van traditionele IPL apparatuur. De Elos methode maakt namelijk gebruik van twee energie bronnen, namelijk de doeltreffende IPL energie + RF (radiofrequentie). Hierdoor kan de Elos IPL dieper, veiliger en effectiever behandelen dan de traditionele IPL of laser apparaten.

De medische Elos IPL kan vanwege deze unieke tweede energiebron als enige grijze, vlassige en rode haren behandelen en is veilig bevonden op de donkere huid.

De Elos IPL is geschikt voor definitief ontharen, acne behandelingen, couperose, pigmentvlekken, huidverjonging en huidverbetering.

Wat is IPL?

IPL “intense pulse light” is een behandelmethode op basis van lichtenergie. Deze lichtenergie wordt met lichtflitsen de huid in gestuurd. Hierdoor worden haarzakjes kapot gemaakt, pigmentvlekken afgebroken, de acne bacterie bestreden en gesprongen vaatjes opgeruimd.

De meest recente ontwikkeling op het gebied van IPL is de Elos. De Elos combineert IPL licht met radiofrequentie om zo met lagere, veiligere energielevels betere resultaten te behalen.

ipl ontharen Waarom de Elos IPL methode:

  • • Mogelijk op alle huidskleuren en haarkleuren;
  • • Veilig op de meest gevoelige huidtypen;
  • • Definitief ontharen van ook de blonde, grijze en vlassige haren;
  • • Minder pijnlijk dan traditionele technieken;
  • • Hoogwaardige medische behandelmethode met FDA keurmerk.


Welke ELOS behandeling is geschikt voor mij?

Met de revolutionaire Elos IPL kunnen veel verschillende huidaandoeningen behandeld worden, zoals acne, couperose, ongewenste haargroei, huidveroudering en pigmentvlekken. Graag infomeren wij u hoe het behandeltraject gaat en hoeveel behandelingen er nodig zijn zodat u veilig en effectief, snel het gewenste resultaat behaald.

Ons advies. Kom langs op afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult bij een HBO Huidtherapeut. Krijg een gratis huidanalyse en adviezen over de best geschikte behandeling. Ervaar hoe een behandeling  aanvoelt door middel van een proefflits.

Acne

ipl acne

Resultaten verschillen per persoon

Een Elos IPL acne behandeling verlicht effectief en voorzichtig actieve acne. De acne bacterie wordt aangepakt waardoor ontstekingen weggaan. De behandeling ondersteunt ook het herstelproces in de huid voor een mooie genezing.

De huid wordt gereinigd. Op het behandelgebied wordt een laagje gel aangebracht. Daarop worden energie flitsen gezet. Deze vernietigen de acne bacterie. De behandeling voelt aan als kleine prikjes aan de huid. Afhankelijk van het type acne zijn er 6-10 behandelingen nodig, elke 1-3 weken.

Couperose, rosacea, vaatjes en roodheden

De  Elos IPL is geschikt om couperose en rode, gesprongen vaatjes te verwijderen. Een egaal gekleurde huid ziet er jonger, gezonder en rustiger uit.

De huid wordt gedesinfecteerd en krijgt een laagje verkoelende gel. Het gebied wordt systematisch bestempeld met warme lichtflitsen. Deze energie brandt de gesprongen vaatjes dicht zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Roodheid verdwijnt. Afhankelijk van het type roodheid zijn er 3-5 behandelingen nodig, om de 3-6 weken.

Ongewenste haargroei

De Elos IPL rekent definitief af met ongewenste haargroei. Geen scheerirritaties en rode bultjes meer! Een zachte en gladde huid, zonder donkere waas van stoppels.

Met het Elos IPL ontharen worden vanwege de tweede energiebron (radiofrequentie) niet alleen zwarte, donkere haren behandeld, maar ook blonde, rode en grijze haren. Het definitief ontharen is geschikt voor de meest gevoelige huidtypen tot de donkere huid. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 6 weken.

Huidveroudering

pigmentvlekken verwijderen

Resultaten verschillen per persoon

De Elos Fotofacial verwijdert pigmentvlekken, gesprongen vaatjes en grove poriën voor een egale en jeugdige huid. De refirm ST is een ware collageenboost voor de verslapte huid en geeft direct een volle, frisse en stralende look.

De Fotofacial en refirm ST werken op basis van warmte energie. Er wordt een laagje gel aangebracht op de huid. Daarop worden de flitsen gezet. Per flits verstrakt de huid en verminderen roodheden en pigmentvlekken. Er zijn gemiddeld 3-5 behandelingen nodig om de 6 weken.

Pigmentvlekken

Met de Elos IPL verdwijnen pigmentvlekken. De behandeling is ook geschikt voor zonschade, zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken. Geniet weer van een kleur egale en gezonde huid.

Met de elos IPL worden lichtflitsen op de huid gezet. Elke flits breekt specifiek het pigment in de pigmentvlekken af. Deze zullen geleidelijk aan vervagen of als een korstje van de huid af vallen. Afhankelijk van het soort pigmentvlek zijn er gemiddeld 3 behandelingen nodig, om de 3-6 weken.

Is de Elos IPL veilig en effectief?

De Elos IPL beschikt over het meest strenge FDA keurmerk uit de V.S.. Dit keurmerk bevestigt dat het apparaat én de behandelingen veilig en effectief zijn. Daarnaast wordt u bij Cosmetique Totale altijd geholpen door een HBO-geschoolde huidtherapeut ( huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34), lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Controles en evaluaties bij de huidtherapeut zijn bij alle behandelingen inbegrepen. Net zoals goede en nuttige adviezen zodat u optimaal profiteert van het allerbeste resultaat.

Gratis consultipl ontharing

Voordat u start met een behandeling, krijgt u het eerste consult gratis. De huidtherapeut doet een grondige huidanalyse en adviseert u over uw huid. Maak nu een afspraak voor een gratis eerste consult. Ook kunt u een gratis proefpuls ervaren.
Voor een Elos IPL behandeling kunt u terecht bij één van onze huidtherapeuten op meer dan 120 locaties door heel Nederland. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde locatie.

Wordt een Elos IPL behandeling vergoed uit de zorgverzekering?

Cosmetique Totale wordt erkend door alle zorgverzekeraars. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. De meeste Elos IPL behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.